Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maks lord

Dieta na syropie klonowym

Polecane posty

Gość najpierw sprawdz
jeżeli zaczyna sie dyskusje na pewien temat to powinno sie posiadać jakąkolwiek wiedze na ten temat... łyżka syropu klonowego zawiera 80 kcal. wiec łyżki dają 240 kcal. spożywanych dziennie wiec nie porównuj tego z miodem...

Gość kilka danych
15 mililitrów syropu klonowego to 50 kalorii, a taka sama ilość miodu to ok. 64 kalorie. Smakołyk ten zawiera ważne dla organizmu składniki odżywcze, jak cukier (głównie), aminokwasy, kwasy organiczne, związki aromatyczne, hormony, ale także takie witaminy jak: tiamina (witamina B1), ryboflawina (B2), kwas pantotenowy (B5), pirydoksyna (B6), niacyna, biotyna i kwas foliowy, witamina A oraz następujące składniki mineralne: sód, potas, wapń, magnez, fosfor, żelazo, cynk, miedź, cyna. Syrop klonowy nie zawiera tłuszczu.

Gość Maks Lord
fuck you

Gość Maks Lord
Faktyczni9e ta dieta nie działą przepraszam za zawracanie głowy żegnam znalazłem juz złoty środek na tę sprawe

Gość Breed
Heheh....ale miałeś zapał ,tak się wymądrzałeś a dieta nie działa, dobry jesteś :D

Gość alice2005
Max Lord gdzie jestes, odezwij sie chce zaczac ta diete i chce sie dowiedziec czy dziala, prosze

Podciągam temat - i ponawiam pytanie-czy można w czasie tej diety pic kawę?

Gość Mio_dzio
Witam wszystkich!!! Stosuje te dietę opartą na syropie klonowym,ale ja stosuje inną jej wersje, a mianowicie: jem śniadanie, lekkie,ale pożywne i następnie wszystkie inne posiłki zastępuje mixturą z syropu klonowego:12łyżek syropu klonowego, 12łyzek soku z cytryny szczypta imbiru(pieprz cayenne) i 1,5litra wody. Pomiędzy posiłkami popijam wodę. Zaczęłam dwa dni temu i zrzuciłam około 1,5kg. Nie straciłam wody, gdyż mam specjalną wagę, która ukazuje stopnie wody i tłuszczu w organizmie. Zauważyłam spadek tłuszczu,a nie wody. Znacie inne wersje tej diety? Może znacie jej amerykańską nazwę? Pozdrawiam

Gość gość
Hej ja zaczelam wczoraj i czuje sie super:-)

Gość gość
Moja przyjaciółka była na tej diecie i była bardzo zadowolona :) z tego co wiem to kupowała syrop klonowy z sklepie ze zdrową żywnośćią bioterra.

Gość gość
Ta dieta skupia się na detoxie organizmu, a nie na chudnięciu. Jest ono uważane za efekt uboczny, a nie porządany.