Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ohydny biusttt

MAM IDENTO PIWERSI JAK ONA ..CO MAM ROBIĆ ..ZAŁAMIE SIE TOTALNIE CHYBA...

Polecane posty

Gość mam ohydny biusttt

niemam kasy bo biedna jestem i nie stac mnie na operacje.. mam tak samo rozlazle jak ona na tej focie..zrobilm fote cyfrówką dla porównania w takiej samej pozie i jak w morde strzelil takie samiutkie cycki mi wyszly wiec skoro nie moge wkleic foty posłuzylam sie tym zdjeciem z netu:( wkleilabym ale nie mam kabla kurde od cyfrówki ..gdzies zaginąl..:( doradzcie tylko co mozna zrobic by te piwersi inaczej wygladaly..sa jakies cwiczenia może?? http://img179.imageshack.us/my.php?image=nataliasiwiec23ge8.jpg

Gość Odchudzająca...
Niestety żadnych piwersi nie widze:(Wszystko cycki zasłoniły..:/

Gość mam ohydny biusttt
spoko???NO CO TY??sa obwisle lekko i rozlazle na boki strasznie.za duzy rozstaw miedzy nimi :(nie wiem co robic ale nigdy nie pokazalabym sie nago przy mym facecie z takim biustem:(

Gość ulaaaaaaaaaaa
kopnij sie w czoło :o nie wiem co Ty chcesz od takich piersi:p

Gość mam ohydny biusttt
PIERSI MIALO BYC ALE NAPISALAM PIWERSI..SORKI..SORKI ZA TE LITERÓWKI..

Gość mam ohydny biusttt
są zwisle niestety...a top fajne nie jest..uwierz mi ze fajne sa okragle i jędrne blisko siebie polozone a nie takie;(

Tobie sie moga nie podobac,ale zobacz : to zdjecie jest jakies modelki która reklamuje bielizne jak mysle, czyli nie sa takie okropne :). Chyba widze czym sie martwisz, troche od siebie odbiegaja ale ogólnie sa spoko :):):) Przesadzasz dziewczyno

Gość mam ohydny biusttt
TO ZDJECIA NATALI SIWIEC Z TEGO CO WIEM ..TO CHYBA ZNANA MODELKA ALE CO Z TEGO?? one są za daleko od siebie i to wyglada na focie moze inaczej ale w rzeczywistosci tragedia:(

Gość ludzie nie mają problemów
Durna babo, nie masz problemu, jakby raka u ciebie nie daj boże wykryli i ci musieli wyciąc to wtedy byś dopiero zrozumiała jak grzeszysz. A po drugie to sa właśnie najseksowniejsze piersi, nie udawaj że nie wiesz, bo pewnie chcesz tylko poklask znaleźć.

Gość mam ohydny biusttt
przestan tak mówić dobra? akurat wiem co t orak itd..a pisze na necie o tym bo moge ..myslisz ze nie mam problemow z męzem przez to ze mu nie pokazalam sie nigdy nago przez cale 8 lat małzenstwa..ciagle kłotnie i niezdrowa atmosfera wynika z tego problemu jak mniemam:(

Gość Dziewczęca
ja też mam rozstawione szeroko bardzo. żaden pan się nie skarżył. znajdź sobie poważne problemy.

Gość ttekla
ta modelka to ta sama co spiewa z vile valo piosenke summer wine kojarzycie?

Gość tttuhjj
ja tez mam takie i moj facet odszedl do innej przez to..nie podobalo mu sie ze nie robie operacji mimo ze dal mi na to 10 tysiecy,..dzis rzygam na niego jak pomysle jaki skurwiel

Gość chyba nie jestes taka biedna
skoro stac Cie na net i cyfrowke.

Gość tttuhjj
TEKLA PORABALO CIE?? NATALIA SIWIEC NIE SPIEWALA NIGDY I NIE SPIEWA..CO TY GADASZ>??

Gość prosze prosze
Dajcie mi takie cycki!!!!!!!!!!! A ja wam z miłą chęcią oddam swoje, dwa małe wiszące woreczki, trochę pustawe w środku, bo pomimo, że mi jeszcze trzydziecha nie stuknęła to już 2 dzieci wykarmiłam. W dodatku jeden jest ciut mniejszy i ciut wyżej od drugiego. I co??? Paraduje nago z tymi moimi cyckami przed mężem i on je pieści ssie i całuje :P . Powaga, a co on w nich widzi??? Po prostu piersi ukochanej kobiety...

Gość dziwneeee
":chyba nie jestes taka biedna skoro stac Cie na net i cyfrowke." No bo padnę

Gość dziwneeee
ja też mam takie piersi. I spójrzcie na jej prawą pierś- obwisłe jak nic. Sytuację ratuje to, że ma ręcę podniesione do góry. Gdyby opuściła, wyglądałoby to znacznie gorzej

Gość Do mam ohydny biusttt
jedyne wyjscie , jakie przychodzi mi do glowy to pomoc dobrego psychologa. A Twojemu mezowi nie dziwie sie ze sie z Toba kloci, skoro Cie kocha to raczej dla Ciebie calej i watpie czy by sie cos zmienilo gdyby zobaczyl Cie naga.Jesli zalezy Ci na nim i na Waszym malzenstwie , czas skorzystac z pomocy, dla wlasnego dobra.

Gość ulllaaallaaaa
jak u dojnej krowy :/

Gość tttuhjj
tekla pojebalo cie??buhahha przeciez to nie jest zadna natalia avelon czy jak jej tam tylko nasza polska natalia siwiec byla dziewczyna gorawskiego z wisły pilkarza..

Gość prosze prosze
tttuhjj ty przeczytaj se dokładnie, a nie pisz, że kogoś poj**ało! Przecież to o Natalii Siwiec właśnie jest tekst.

Gość fdjfoojf
nie jest podobna to natalii avalon która faktycznie jest Polką ale mieszka w niemczech i jest modelką... wklejęWamlink to teledysku to zobaczycie czy to ona?moim zdaniem to 2 różne osoby, ale same oceńcie. http://teledyski.onet.pl/10172,1907501,teledyski.html

Gość tttuhjj
co ty gadasz?to pisze o natali siwek a do calkiem inna osoba niz siwiec.

Gość fdjfoojf
też tak uważam że to 2 inne osoby dlatego wkleiłam link