Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

visage.efka

Makijaż w Radomiu

Polecane posty

Jestem dyplomowaną WIZAŻYSTKĄ z dużym doświadczeniem.Pracuję głównie w Warszawie,ale na stałe mieszkam w Radomiu.Współpracuję z wieloma fotografikami,agencjami modelek i pismami kobiecymi.Jeśli tylko pozwala mi na to czas,wykonuję makijaże okazjonalne z dojazdem do klienta. Podjęłam taki temat,gdyż wiem z różnych źródeł,że wiele osób szuka profesjonalnej wizażystki,a z tym w radomiu nie łatwo. Podaję numer telefonu 502 650 673 Proszę o kontakt raczej telefoniczny,gdyż rzadko mam czas posiedzieć przy kompie. Pozdrawiam

visage.efka moglabys pochwalic sei swoimi makijazami?? np wstawic zdjecia??bo wlasnie jestem na etapie szukania makijazystki a zdjecia napewno ulatwia mi ten wybor

jak tylko znajde chwilę czasu to wstawię parę zdjęć,ale na pewno nie będzie to przed 10 lipca,bo od niedzieli zaczynam bardzo dużą akcje makijażową dla firmy Lancome.Dziś nie mam zdjęć przy sobie,a jutro cały dzień maluję panny młode.Zatem na razie można obejrzeć troche moich prac na stronie fotografika z którym bardzo często pracuję www.borowiecki.com.pl Znakomita większość zdjęć to moje makijaże. p.s. wiem że są trudności z otworzeniem tej strony na starszym kompie.

weszlam na ta stronke ale jest tam tylko jedno zdjecie czemu? a moj komp nie jest stary

Wiem,że są problemy z otwieraniem tej strony.Miało to zostać poprawione.Nie jest to moja prywatna strona,więc nie mam zbyt dużego pola do ingerencji,zarówno w to,które ze zdjęć zostaną tam umieszczone,jak i w to czy strona otwiera się prawidłowo. Zdjęcia są w MENU-Portfolio.Powodzenia! A propos przeciętności.Zdjęcia?Czy makijaże?Oczywiście co kto lubi! Moi klienci tak nie uważają.A ja nie narzekam na ich brak,gdyż znakomita większość do mnie wraca.Pozyskuję klientów głównie na zasadzie marketingu szeptanego. Nie wszystkim muszą podobać się moje makijaże.Jest wiele osób malujących w Radomiu i macie możliwośc wyboru.Tylko najpierw najlepiej zróbcie próbny makijaż,albo idźcie do salonu tylko popatrzeć z jakimi makijażami dziewczyny wychodzą,bo nawet nie wyobrażacie sobie ile razy poprawiałam(a raczej robiłam od początku) po kimś makijaż.Głównie ślubny.A to kosztuje bardzo dużo stresu pannę młodą i całe jej otoczenie.No i kosztuje dwa razy.Dlatego dobrze się zastanówcie.Powodzenia :)

Gość pannna mloda
ladne, naturalne makijaze masz telefon stacjonarny?

Niestety nie jestem dostępna pod numerem stacjonarnym :( Nie pracuję w jednym konkretnym miejscu.

Gość pannna mloda
a odpowiada Pani na smsy? lub maile? jestem za granica a slub biore w Radomiu

Staram się odpowiadać na maile,chyba że jestem na planie zdjęciowym poza \"cywilizacją\" i nie mam dostępu do netu (co zdarza się dosyć często).Wtedy trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać na odpowiedź,aż wrócę. Na smsy raczej nie odpisuję,bo trzeba się nagimnastykować żeby się zmieścić w tych 160 znakach.Ale jeśli jest taka wyjątkowa sytuacja,że jesteś za granicą to się zbiorę w sobie :) i odpiszę.Tylko przypomnij się że masz mój kontakt z forum i jesteś za granicą,źebym wiedziała że obiecałam ci odpisać :) P.S. A kiedy ślub?Bo wiele terminów sobotnich mam już zajętych do grudnia.