Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem odchudzających si

Dlaczego tak bardzo chcecie schudnąć?

Polecane posty

Gość m.....
sympatyczna babcia:)przerazaja mnie te dziewczyny, ktore spokojnie mowia, ze chca wazyc 45kg, nie zebym nie rozumiala, rozumiem nawet za dobrze, bo wazylam tyle, ale doszlam do tej wagi przez przypadek, chcialam wazyc 55, a pozniej nie umialam sie zatrzymac, nie wykalkulowalam sobie na chlodno, ze przy wadze 1,66 40kg bedzie dla mnie waga idealna, a teraz wiem, ze w moim wypadku przy 52kg zatrzymuje sie okres i zaczynaj duze problemy, mam problemy z odzywianiem, dlatego kazdemu odradzam eksperymentow, bo pozniej bardzo ciezko z tego wyjsc, w moim wypadku tra to juz 10 lat i jeszcze nie widac swiatelka w tunelu

Gość K...A nie mogę
lady powiedz coś tej lali bo nie wystrzymam zaczęła się odchudzac jak ważyła 49kg przy wzroście 166cm . Dziwi sie 10 latkom sama nie wiele mądrzejsza

Coraz częściej dziewczyny odchudzają nie tylko dlatego, że czują się grube i nieatrakcyjne, ale wynika to z głębszych problemów w psychice. Wiem to ze swojego przykładu.

Ja odchudzam się tylko dlatego że w maju mam ślub i chciałabym jakąś ładną suknię. Jestem zdrowa, proporcjonalnie zbudowana i nie wygladam na swoje 70kg, lubie siebie i juz od dawna nie słyszałam \"wrednych\" uwag na mój temat. gdyby nie ta sukienka to zyłabym dalej sokojnie :)