Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozesz pomoc

Egezema - ratunku

Polecane posty

Gość czy mozesz pomoc

Kto wie czym mozna wyleczyc egzeme? Ale jej przyczyne. Skutek oczywiscie tez ale chce sie jej pozbyc na tawsze

Gość czy mozesz pomoc
Moze znajdzie sie jakis doktorek na forum albo ktos zna domowy sposob. Pliiiiis

Gość kod da vinci
ja mialam wykryte kilka lat temu atopowe zapalenie skory, mialam to na twarzy - mnustwo czerwonych plam ktore mnie swedzialy, nie wiedzialam co robic chodzilam do jednej dermatolog- ona przepisywala mi ciagle sterydowe masci, ale pomagaly na bardzo krotko, noi poza tym ona nie potrafila tego zdiagnozowac, ale w koncu poszlam do starszego pana dermatologa, ktory od razu powiedzial - azs. przepisqal mi masc- clobaza, ktora nie ma nic ze sterydow a uratowala moja skorę, stala sie ona miekka i ladna, na kilka lat mialam spokoj, niestety zarazilam sie nużeńcem, mi jakis czas tez mialam klopot z tym, ale znowu poszlam do tego dermatologa i mi pomogl nie polecam ci zadnych sterydow, wystrzegaj sie ich!!!

Gość czy mozesz pomoc
Dzieki kod da vinci - Clobaza -dobrze to odczytalam? Ja tez od kilkunastu lat lecze sie na to cholerstwo. Mam nadzieje, ze Twoja rada mi pomoze. Biore zastrzyki z cortyzonem raz w miesiacu ale to jest dla mnie za zadko. Nie moge wyczaic od czego to mam. Kiedys mialam zadziej, teraz non stop. Myslisz, ze ta masc tez zlikwiduje problem na kilka lat?. Bylabym zachwycona