Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenaaa

bielizna ślubna

Polecane posty

Gość milenaaa

możecie polecić jakieś firmy?wzory bielizny?

Gość milenaaa
śliczny komplet;-)

Gość
biustonosz i figi z tej serii i jestem bardzo zadowolona, suknia układała się swietnie i jest wygodna! jedyna wada (droga!!!)

Gość
mnie też sie spodobał a skoro wszystko co \"ślubne\" jest drogie to zaszalałam i kupiłam :)

Gość
a suknia w jakim kolorze? białe chyba też są z tej serii

Gość milenaaa
na bieliznę warto wydać kasę;-)ja musze mieć biustonosz bez ramiączek...

Gość
ja tez miałam (on ma odpinane) i z boku ma wszyste silikonowe wzmocnienia więc trzyma się rewelacyjnie

Gość
wszyte miało być :)

Gość milenaaa
acha to super;-)dziś ide właśnie poszukac czegoś w sklepach;)bo musze mieć bieliznę jak pójde na przymiarkę;-)

Gość
no musisz musisz to zapytaj o ten moze Ci spasuje :)

Gość milenaaa
noo tak zrobie, lepiej coś poszukac co jest sprawdzone;-)

Gość
racja :) Życze owocnych łowów

Gość jeszcze calvin clein za 70zł
tez bez ramiaczek, z usztywnieniem i "gumowany" (w sensie, że troszkę przylepia się do skóry, żeby nie obsuwał się).

Gość kolezanka przedszkolanka
ja też poszłam najpierw do triumpha. Chciałam gładki biustonosz, z silikonowymi wzmocnieniami. chcieli za taki 100 zł, w atlanticu - 70 i 50 zł - zależy gdzie, a kupiłam "bez metki" za niecałe 40 zł i jest rewelacyjny. Do tego stringi za 23 zł... nie zawsze to co z metką jest lepsze.

Gość
Witam! Koleżanko przedszkolaka nie mówiłam, ze to co z metką jest lepsze.... poszłam do sklepu gdzie jest i triumph i Atlantic i inne i mierzylam sporo ale żaden nie był właściwy akurat z odpinanymi ramiaczkami nieiwele znalazlam gładkich ecru z silikonowymi wstawkami w bokach a na dodatek na mój rozmiar, więc kupiłam ten ktory spalniał wszystkie moje oczekiwania. Ja niestety nie miałam tego szczęscia żeby trafić na tańszy w tym rodzaju, ale nie załuje. Pozdrawiam

Gość jeszcze calvin clein za 70zł
Też szukałam jaknajtańszego, ale nie znalazłam. Tego, co pisałam mogę polecić, bo któraś napewno w sklepie go znajdzie, a Ty jak nas naprowadzisz, gdzie można kupić taki, jak Ty kupiłaś? Firmowe ciuszki maja to do siebie, że są takie same w całej Polsce i dziewczyna z krakowa może Cię wysłać do sklepu w Szczecinie.

Gość nie o metkę chodzi
ale raczej o to, że jak kupię coś sprawdzonego to nie będę musiała przez cała ceremonię pilnować, żeby mi biustonosz bez ramiączek nie opadał! Dlatego, jak wkrótce wyruszę na poszukwanie bielizny na ślub, to też zacznę od triumpha. Jak kupiłam sobie staniczek tej firmy (lata całe temu!) na studniówkę, to był droższy od reszty ubrania a służył mi jeszcze potem tak długo, że aż mi sie znudził. I mimo prania w pralce, częstego używania - nic się z nim nie stało. Zadnych poprutych nitek, rozciągniętych gumek, wyłażących drutów. I dlatego zakupu firmowej, dobrej bielizny na własny ślub raczej nie uważam za snobizm, ale przejaw rozsądku. pozdrawiam

ja tez kupila komplet bielizny angel curves, ale okazalo sie, ze w sukni bedzie mi widac tyl stanika, wiec odpada:P bede w ogole bez stanika:) poza tym, chodzilam jeden dzien bez ramiaczek i musze stweirdzic, ze pomimo tych silikonowych wzmocnien i tak sie zsuwal i nie nalezy to do najwygodniejszych rozwiazan:(

Gość
mantis dziwne ja w nim chodze bardzo często i czuję sie jakbym go nawet na sobie nie miała i nic mi się nie zsuwa (zaznaczam, ze zawsze go nosze bez ramiaczek) :) Pozdrawiam