Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczka

poblem z piersiami po porodzie

Polecane posty

Gość kasieczka

trzy lata temu urodzilam córeczke i od tego czasu mam paskudne rozstepy na piersi. Mam maly biust cos kolo B ale przez nie wygladaja strasznie nieladnie(choc oczywiscie mąż zachwala ze i tak sa sliczne ale ja i tak wiem swoje) czy znacie jakies sposoby na rozstepy??? bardzo prosze o opinie i rade. i czy wy tez macie takie problemy

Gość bziczek
domowymi sposobami - jedynie jakieś kremy na rozstepy, rozjaśniające - efekty pewnie tak jak z kremami na cellulit, przy regularnych zabiegach coś powinno pomóc. Ewentualnie zostają laserowe zabiegi w gabinetach kosmetycznych :(

Gość kasieczka
na takie zabiegi mnie nie stac ale jesli chodzi o jakies kremy to czy faktycznie pomagaja? a jakie konkretnie sa dobre z tych takich tanszych

Gość trelaa
Ja kremy na rozstepy stosuje juz od 8 lat, kiedy to urodzilam pierwsze dziecko i nie widze jakis szczegolnych efektow. Wiem, ze wydaje pieniadze bez sensu:(. Nadal szukam idealnego srodka, ale watpie by sie znalazl, bo blizny nie zejda od smarowidel.

Gość nie ma takiego
Nie ma idealnego środka na rozstępy!!! Nie jest możliwe ich pozbycie się kremami!!!! niestety :( Można jedynie zapobiegać ich powstawaniu ale wyleczyć się nie da.

Gość alka30
No to u mnie jest chyba ,o.k, troche mniej są jędrne , i niestety muszę zakładać stanik pod spoód , bo bez trzymania się majtają .a staników nienawidzę . Rozstępów nie ma ,pozostały powiększone brodawki , no i otoczki sutków powiększyly się bardzo i mocna ściemniały ,trochę krępuje mnie to na plaży bo widać przez mokry kostium . Ale mężowi "nowe" piersi się podobją .