Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierota666

zalanie sasiada

Polecane posty

Gość sierota666

witam! mam problem, bo zostawilam pralke w mieszkaniu i sie okazalo ze kabel wypuszczajacy wode sie przekrecił i woda wylewała sie pod iukos. Zalalam zatem fragment sufitu sasiadce z dolu? z jakimi kosztami musze sie liczyc - podalam swoje namiary-, przy odszkodowaniu, wlaciwie co mam zrobic?? najgorsze jest to ze to mieszkanie wynajmuje....

Gość sierota666
no licze sie z tym, ale jak mi sasiad bedzie chcial sobie zrobic całą lazienkę na mój koszt to sorry,

Gość ubezpieczenia nie macie
?

Gość sierota666
no licze sie z tym, ale jak mi sasiad bedzie chcial sobie zrobic całą lazienkę na mój koszt to sorry, skoro to był tylko sufit

Gość sierota666
nie wiem jak sasiadka, ale wynajmujacy nam to raczej nie ubezpieczal tego mieszkania

Gość A od kiedy to przez kabel
woda plynie ?

Gość sierota666
Wlasnie bujaj wory !

Gość 24456
Mnie raz sąsiad zalał. Były straszne plamy na suficie i ścianach. Chciał sam to przyjść zrobić ale w końcu stanęło na tym, że kupi tylko farbę. Najlepiej idź i zobacz jakie są szkody i się jakoś dogadaj z sąsiadem.

tez niby sasiadke starud\\szke zalalysmy:9 korwa zla jestem, bo wanna byla nieobudowana:( i przez to a moze nas wkrecili a my naiwniaczki placilysmy😠 😡 strasznie sie wczoraj o to ze stara dewota drobnomieszczanka, chrrabianka,-wlascicielka klocilam:o masakra okropnosc sknera jedna wrrrrrr babsztyl :o

Gość Tylko sufit ...
a sprzatanie po malowaniu ? To kto ma zapłacić ? Poza tym pewnie na scianie też jest jakis zaciek, a trudno żeby malowac 1 scianę a drugą nie :)

Gość heep
"ale jak mi sasiad bedzie chcial sobie zrobic całą lazienkę " hhihi na pewno zarzada nowej wanny, moze kafelkow, a jak sie rozpedzi to i pokoj kaze wyremnotowac.

Gość sierota666
tzn juz bylam u sasiadki bo smam mnie zgarnela, ale chyba pojde jeszcze raz i zaproponuje jej odmalowanie tego nieszczesnego sufitu :( -- no coz za gapiostwo trzeba placic