Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yvonne.it

Synek nie chce sie myc

Polecane posty

Gość yvonne.it

Maly ma 13 miesiecy, byl przyzwyczajony do kapieli od urodzenia, od pewnego czasu nie chce nawet myc rak i dostaje histerii juz jak mu sciagam pieluszke. Probowalam juz poazywac mu jak kapia sie zabawki, bawic sie woda bez wchodzenia do niej ale nic nie pomaga.

Gość katrinQa
Nie chce to nasiłe

Gość ziemowitka
to może wejdx najpierw sama do wanny, potem niech ci maż poda jego i sie bawcie - nie wiem, jakis teatrzyk, wyścigi statków albo inne pierdoły, a jak zacznie popłakiwac , to zaraz odwróć jego uwagę zrób mu koguta na głowie i pokaż mu w lusterku, potem niech on ci zrobi fryzure z piany niech sie bawi

Też tak miałam z dziećmi,krzyczały wniebogłosy.Zaczełam robić dużo piany ,puszczałam statek i opowiadałam bajkę.Nic na siłe,pamiętaj.Pozdrawiam z nadmorza.

Też tak miałam z dziećmi,krzyczały wniebogłosy.Zaczełam robić dużo piany ,puszczałam statek i opowiadałam bajkę.Nic na siłe,pamiętaj.Pozdrawiam z nadmorza.

Gość jesienna mama
Nie martw się nawet trochę. Mój mały też normalnie był kąpany od urodzenia, a jak skończył rok i coś koło tego, to łazienka zaczęła wywyływać u niego histerię. nie było mowy o spokojnej kapieli.Przez jakieś kilka tygodni dzień w dzień wieczorem był placz przy kąpieli i wycie.Ale jak minął ten czas, to jak by piorun strzelił. Tak nagle bez niczego, mały zaczął się kąpać, lać sobie wodę po głowie i ciężko go było wyciągnąć z wanny. No cóż, pewne zachowania są zupełnie nie do zrozumienia. Trzeba przeczekać, po prostu.

Gość yvonne.it
Dzieki za pocieszenie, myslalam ze to tylko moj tak wyje i ze robie cos zle. Sprobuje wcielic w zycie pomysl ze wspolna kapiela (a pewnie faktycznie najlepiej przeczekac). Pozdrawiam.

Gość rozia fruzia
no bo chlopy to same brudasy!!!

Ja też przechodziłam histerię Przemka w łazience, pojawiło się to nagle, ale przyczynę odkryłam bardzo szybko. Otóż moja łazienka ma białe kafelki, podobnie jak biały gabinet szczepień, a to właśnie tuż po szczepionce mały zaczął panicznie bać się łazienki...