Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudno mI UwieRzyc

Czy to mozliwe, ze od

Polecane posty

Gość Trudno mI UwieRzyc

tamponow, tzn od ich uzywania, moge miec zapalenie jajnika? Mama mi mowi, ze to od chodzenia z "Gołymi nerkami" Prosze o powazne odp.

Gość upppppppppp
Twoja mama ma racje ! spodnie biodrówki i brzuch na wierzchu ,a potem problemy ginekologiczne murowane.

Gość Trudno mI UwieRzyc
Tak ja wiem. Ale pytałam, czy możliwe jest ze od tamponow? Bylam u gin. i mi tak powiedziała. MAma jest pielęgniarką i mi powiedziala cytuje "Gowno prawda, od łażenia z gołymi nerkami i chodzenia po domu na boso" Więc kto ma racje?

Gość mariola19761
Myslę że mama ma racje !

Gość pomysl logicznie
gdyby to bylo od tamponow, to bylyby zabronione.

Gość Trudno mI UwieRzyc
Takze lekarka poradziła mi odsunięcie tamponów. Lecz ja nie umiem już uzywac podpasek. Czyli uważacie, ze nmogę nadal uzywac tamponów?!

Gość umbrella ela ela
głupi ten gin :O to by znaczyło że 90% dziewczyn miałoby zapalenie jajnika, bo kto w tych czasach nie uzywa tamponów...

Gość Mała 00
Używam tamponów ,ładnych parę lat i nie miałam z tego powodu probblemów z jajnikami . To jakis absurd .

Gość Mała 00
Skonsultuj to z innym lekarzem - zobaczysz co Ci powie .

Gość przeczytaj
na opakowaniu każdych tamponów lub na dołączonej ulotce,jest informacja o możliwych komplikacjah zdrowotnych wynikających z ich używania.

Gość kjhlkgh
idx do innego ginekologa i powiedz, że mama mówi to , ginekolog tamto, a ty chcesz wiedziec od jeszcze innej osoby a moze i od tego i od tego organizm to nie komputer, jeden moze stosować tampony, innemu szkodzi; ze wszystkim tak jest ja bym raczej stawiała na wersje mamy, ale ja nie jestem ginekologiem może stosuj na zmianę - raz podpaska, raz tampon, albo w domu zawsze podpaska, a tampon na wyjscia - ale teraz , jak chcesz zaleczyc , to si już moze trzymaj tych podpasek a nerki swoją drogą szanuj, bo od nerek do kobiecych narzadów droga niedaleka