misiun2 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 Witajcie! Mam takie pytanie, moze sie komus wydac banalne ale uwazam ze kto pyta nie bladzi. Otoz moja dziewczyna od 1,5 roku bierze tabsy. Sex bez gumy wiadomo sprawa super:) Ale mi chodzi o konczenie stosunku. Do tej pory przed koncem zawsze wychodzilem i konczylem na zewnatrz uwazajac ze to dodatkowa metoda zabezpieczania sie przed ciaza(traktowalem to jako stosunek przerywany). Ale ostatnio rozmawialismy na ten temat i chcielibysmy sprobowac konczyc w srodku. Czy tabsy sa na tyle dobra ochrona ze mozna smialo bez strachu konczyc w srodku i nie obawiac sie niczego? Nie daje mi to spokoju bo caly czas tlumacze sobie ze dojscie na zewnatrz to jakas dodatkowa ochrona. Ajesli tak to czy pozniej sperma wyplynie i czy nie bedzie smrodu np na drugi dzien?(oczywiscie po stosunku trzeba sie dokladnie umyc wiadomo :) ) Prosze o pomoc w tej sprawie i z gory dziekuje i pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Czerwiec 29, 2007 jeśli regularnie bierze tabletki-mozesz kończyć w srodku-do licha - lekarz Jej tego nie poweiedział?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bakhfhgfu Napisano Czerwiec 29, 2007 a ja mam pytanie czy chlopak moze skonczyc w srodku juz po paru dniach stosowania tabletek?tzn od razu np po okresie.Biore tabletki po raz pierwszy i tak sie zastanawiam od kiedy najlepiej mozna zaczac taki pelny stosunek?bede wdzieczna za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ulotka od czego Napisano Czerwiec 29, 2007 Niełaska przeczytać co się bierze? Tylko jeść w ciemno jak krowa trawę bez krzty myślenia. Tabletka działa od 1 zażytej 1 dniu okresu! A jak się nie wierzy to po cholere się truc? Nie szkoda Ci wątroby Twojej laski jak i tak pożytku z tego nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowa_krowa 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 spokojnie :) jak dziewczyna zazywa tabsy regularnie to nie mam mowy o ciązy po poprostu BRAK jest dojzałych komórek do zpłodnienia i nie ma takiej opcji ..a nawet jesli czasem zdazy sie pominąć tabletke czy jakis bład popełnić to szansana ciąże jest bliska zeru !! :)) tabsy nie dopuszczają do owulacji i o to w tym wszystkim chodzi..a jak nie ma owlacji to nie ma szansy na ciąze ;)serio, nie ma sie czego obawiać..wiec kozystajcie z miłości ile mozecie ;)t Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiun2 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 Ok dzieki bardzo za odpowiedzi ale co niektorzy to bardzo mili sa nie ma co. Ale tacy madrale szybko koncza! Ale tym co kulturalnie odpowiedzieli to bardzo dziekuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiun2 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 A tak wogole to nie zre tylko zazywa tabletki. Dobre maniery gdzies sie zatrzasnely w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mijah12327r57 Napisano Czerwiec 29, 2007 no tak,ale ja np. biore tabletki dopiero pierwszy raz od tego wtorku, to jak myslicie kiedy juz bedzie mozna tak na luzie z nich w pelni bez obaw korzystac?tzn po ilu dniach,opakowaniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiun2 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 Z tego co wiem i slyszalem od lakarza tabletki dzialaja z pelni juz od pierwszej sztuki!! Tak tez jest napisane na ulotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeetam Napisano Czerwiec 29, 2007 boshe, jak pierwsza wzięta pierwszego dnia okresu to juz zabeziecza!!!! czytać ulotki małolaty to też jest w nich napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiun2 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 no wiesz czytac ulotki ale to tez nie tak do konca. Nie wiadomo czy tabsy sie dobrze przyjma!! Akurat u nas tak bylo ze sie przyjely i od razu sie kochalismy bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryyyyzli Napisano Czerwiec 29, 2007 misiun 2-- "Z tego co wiem i slyszalem od lakarza tabletki dzialaja z pelni juz od pierwszej sztuki!! Tak tez jest napisane na ulotce" ---> wiec skoro to wiesz to skad te glupie twoje pytanie?? :o "no wiesz czytac ulotki ale to tez nie tak do konca. Nie wiadomo czy tabsy sie dobrze przyjma!! Akurat u nas tak bylo ze sie przyjely i od razu sie kochalismy bez" ----------------> skoro to wiesz to czemu zawsze konczysz na zewnatrz? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiun2 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 no wlasnie niby wiem ale jast jakis strach w podswiadomosci!! sam tak na prawde nie wiem czemu. to jest dziwne. a jaka twoja rada dla mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach