Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka221

DZIEWCZYNY !! odradzam Sieroszewskiego!!!

Polecane posty

Jest miły i sympatyczny, gdy w ciąży nie ma problemów. Natomiast kompletnie nie radzi sobie z powikłaniami i usg, od których jest podobno specjalistą! Na mnie testował, wiedząc, że rok wcześniej poroniłam i nie jestem taka młoda. Wykonywał kilkakrotne USG - za każdym razem opisywał, że wszystko OK, test podwójny i po dwóch tygodniach potrójny - wyniki obu fatalne, wreszcie kolejne USG robił już razem z koleżanką, ale nic nie chciał mi powiedzieć, w końcu amniopunkcja. Po konsultacji (po dwóch dniach) z innym, tym razem normalnym i ludzkim lekarzem okazało się na uSG, że dziecko (a był to już 19 tydzień ciąży) ma wadę mózgu i układu nerwowego, kilka wad serca i wady narządów wewnętrznych, czyli choroba genetyczna - zespół Edwardsa. Niestety Sieroszewski nie zgodził się na wywołanie poronienia. Do dziś się zastanawiam, czy jest totalnym ignorantem, czy robił sobie \\\\\\\"wyniki\\\\\\\" do kolejnej pracy naukowej (ciekawe, kto mu je pisze?). Dziecko, które urodziłam, było tak zdeformowane, że nawet nie można było ustalić płci (dopiero póżniej, po wynikach badań genetycznych, dowiedziałam się, że to była dziewczynka. A pan Kierownik Pracowni USG tego nie wykrył!!!!! Skandal.

Gość vauga
no rzeczywiscie tragedia.a co z dzieckiem? nie przezylo?

Gość ludzieeeee
jestem w szoku!