Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa20

jakie sznse...

Polecane posty

Gość aaaaa20

witajcie mam pytanie: współżyłam dziisaj ( stosunek przerywany) cykle miewam zawsze 31 dniowe chociaz ostatni wyniosl aż 45 dni, jakie są szanse ciązy... bo jezeli ten cykl mialabym 31 dniowy to dzisiaj jest 14 dzien przed okresem czyli szanse chyba najwieksze...

Gość stosuj gumy
to nie będziesz zadawać głupich pytań, dziewczynko!!

Gość aaaaa20
a czemu to pytani ejest niby głupie...? a co do tego co kazy stosuje to jego prywatna sprawa i to czy wogole stosuje...

Gość aaaaa20
prosze tylko o Wasze zdanie...

Gość kochanka_robala
szanse sa bardzo duze

Gość aaaaa20
a jezelicykl sie wydłuży...? bedzie dłuższy niz te 31 dni chociazby z racji tego że osatni trwał az 45 dni - samam nie wiem dlaczego bo zawsze był regularny

Gość kochanka_robala
zawsze 14 dni przed miesiączką jest jajeczkowanie, od tego dnia przez 7 dni jest największa szansa na zajście w ciąże. dzien tez oraz pozostałe mozna rozpoznać, wsadzając ( brzydko brzmi) sobie palca do ujsćai pochwy i sprawdzenia śluzu - jelsi jest ciągnacy i przeźroczysty jak białko - to są dni płodne.

Gość agh.......
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie uczono, ze najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest w ok 11-16 dniu cyklu przy cyklu 28dniowych. Sadze ze Ciebie tez tego uczono. Rozumiem ze bardzo chesz ciazy wiec zycze Ci oczywscie powodzenia, ale prosze nie zadawaj glupkowatych pytan...

Gość kochanka_robala
ona nie zadaje głupkowatych pytan tylko pyta o prawdopodobienstwo. może jej nie uczono tego? moja szwagierka 17 lat tez ostatnio dopytywała sie o to bo poprostu nie wiedziała...

Gość agh.......
Dziwne, powinna byc wprowadzona obowiazkowa edukacja seksualna do szkol!!!Na szczescie moja mama wprowadzila mnie w ten temat juz w wieku 15 lat, w pozniejszych latach ta wiedza napewno mi sie przydala.

Gość aaaaa20
dzieki z awypowiedzi ... i wcale nie jestem nie douczona ... wiem iz prawdopodobienstwo istnieje... ale czy jest ono wieksze czy mniejsze - pytałam o Wasze opinie...

Gość kochanka_robala
wg mnie największe jesli śrendia dni twojego cyklu wypada tak ze teraz jest 14 dzien przed spodziewana miesiączką. powodzenia!! p.s. ja własnie w taki sposób zaszłam w ciążę :D

Gość aaaaa20
przy cyklach 31 dniowych to własnie wypada 14 dzien przed spodziewanym @, ale nie iwem jak to bedzie bo tak jak pisalam ostatnio cykl byl az 45 dniowy czyli nie taki regularny jak zawsze...

czesc moze warto robic testy owulacyjne?? podobno pomagają jak teraz mi sie nie uda to od lipca zaczynam robić te testy

Gość aaaaa20
wiesz to jest tak ze ja sie nie staram ale tez nie stosuje jakiegos wielkiego zabezpieczenia stąd ten stosunek przerywany...

Gość aaaaa20
ale jeżeli było by dziecko to było by to wielkie szczęscie...

Jeżeli sie teraz nie uda to nastepnym razem skorzystaj z testów o których mówiłam (jeśli będziesz chciała i chciała dzidziusia) bo przy tak nieregularnych cyklach sa pomocne. Życzę Ci żebyś wakacje rozpoczeła już z dzieciątkiem pod sercem 🌼 trzymam kciuki

Gość aaaaa20
dzieki i Tobie zycze również spełnienia tego marzenia0 może te testy owulacyjne w Twoim przypadku bedą już nie potrzebne ...:) bo moze tym razme Ci się uda... powodzenia...