Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecia79

tabletki antykoncepcyjne...

Polecane posty

Gość pecia79

chciałaby zaczac brac tabletki w tym celu wybieram sie do ginekologa, chcialaby sie was poradzic jakie bierzecie i czy macie takie objawy: jak uczucie zebrania wody w kolanach, wahania nastroju itp. podczas ich zażywanie?/

Gość pecia79
mieszanqa tzn. na policzkach sucha a broda i czoło tłusta

Gość wtresaw
pecia już nei biorę właśnei z powodu wielu skutków ubocznych - jednak hormony to sprawa bardzo indywidualna -każdy inaczej reaguje.Jeśli nie są one dla Ciebie tak ważne to jednak nei polecałbym, bo to co sie dzieje po odstawieniu... historia. Jeżlei już się zdecydujesz tpopamiętaj o wykonywaniu wszytskich neizbędnych badań (w tym hormonalnych przed) nawet na koszt własny. Hormony to bardzopoważna sprawa i trzeba mocno dbać o siebie jak się je bierze

Zebys sobie tylko diane 35 nie dala przepisac,ja bralam 3 lata,i przytylam 10 kg,mialam takie hustawki nastrojow ze lepiej bylo ze mna w ogole nie gadac,

Gość pecia79
tego własnie sie obawiam...moja kolezanka tez odstawiala tabletki podobno płakała z byle powodów itp.

Gość wtresaw
ja tomaiąłm na Cilescie i harmonecie więc każdy inaczej reaguje, ale zgodzę się Diana to bardzo silne hormony więc mogą (nei muszą) być uciążliwe

ja biorę Cilest i jest ok.Ale dobór tabletek to bardzo indywidualna sprawa,każdy organizm inaczej reaguje.

Gość pecia79
i jak żadnych dołów? a jak z owłosieniem??

nie mam żadnych dołów,na początku brania byłam trochę nerwowa:-PPotem wszystko wrócił do normay(biorę je ponad 2 lata)A co do owłosienia to zauważyłam,ze włosków na ciele(nogi i pachy) jest trochę mnie,wolniej rosną.Cera też się poprawiła:-)Troszkę powiększyły mi się piersi.Może na początku brania przytyłam z 5 kilo ale akurat to mi było potrzebne;)Teraz waga stoi w miejscu:-)

Gość pecia79
a w jaki sposób ginekolog polecil ci te tabletki tzn: czy robilas jakies badanie hormonów czy metoda prób