Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justina_

Delikatny płyn do higieny iintymnej

Polecane posty

Gość Justina_

hej dziewczyny!Pilnie potrzebuje waszej porady!Mam zamiar kupic jakis plyn do higieny intymnej.I tu jest wlasnie problem.Mam bardzo delikatna skore,sklonna do alergii i podraznien.Jaki plyn byscie mi polecily,jakich firm?Prosze,piszcie :).

Gość ziaja np z nagietkiem
tani i delikatny,niczym sie nie rozni od tych drogich

Gość może przesadzasz
AA Płyn do higieny intymnej bezzapachowy - zawiera składniki o działaniu bakteriobójczym, odznacza się łagodnym działaniem na skórę i błony śluzowe, nie powoduje wysuszania skóry i śluzówek, łagodzi uczucie świądu oraz pieczenia, skutecznie zastępuje mydło, nie naruszając naturalnego pH skóry. Testowany w Instutucie Położnictwa i Chorób Kobiecych Akademii Medycznej.

polecam emulsję Der-med extra-mild pH5,5 (firmy permamed - szwajcarska) :) jest to emulsja do mycia można jej używać do higieny intymnej :) w aptece ok 28 zł :) jest tego 150 ml ale jest gęsta i bardzo wydajna :) ja myję też tym buzię :)

Gość Justina_
dziewczyny,a z tych tanszych to jakie byscie jeszcze polecaly?

Gość może przesadzasz
o ...ktoś widzę miał zły dzień...

Gość może przesadzasz
jeśli z tańszych to tak jak ktoś już radził- Ziaja

z tańszych polecam płyny z Herbapolu :) do dostania w drogeriach zielarskich :) do 15 zł

Gość ziaja i tylko ziaja

Gość jezuaz 15 zl
a ziaja ok 6 zl

Witam.Polecam Ci płyn do higieny NIVEA.Jest cudowny.Do dostania w sklepach drogeryjnych .cena 12 zł=250ml.wydajny.Pozdrawiam.

Gość Justina_
widze,ze wiele z was uzywa tego Ziaja :).Czy rzeczywiscie was nie podraznia?Bo ja naprawde mam delikatna skore.I tak samo bardzo ciezko mi dopasowacjakiekolwiek kosmetyki :(.

Gość paula01
lactacyd - około 8-10 zł - stosuje od 6 lat niezmiennie a przetestowałam wiele

Gość ja mam atopowa skore
i ziaja jest dla mnie ok,naprawde polecam szczegolnie z nagietkiem

Gość rura z kremem
Tylko Laktacyd Femina. Wszystkie inne sa perfumowane. Od płynu AA miałam kiedyś niezłą jazdę... Nie kupię więcej. Ziaja owszem, ale jak dla delikatnej skóry to tylko Laktacyd, ewentualnie Lubex, jak juz sa jakies problemy....

Gość lactacyd
moze cie uczulic skoro masz delikatna skore, sls ma na dosc wysokiej pozycji

Gość lactacyd
acha, nie pisze tego tak sobie , tylko sama wiem po sobie. jak non stop uzywam Laktacyd Femina to po paru dniach okropnie mnie tam swedzi (jakbym jakiejs grzybicy sie nabawila albo cos), a jak odstawiam ten plyn wszystko wraca do normy

Zdecydowanie Ziaja, niedrogi i naprawdę dobry :) Są bodajże 3 zapachy, wg mnie najlepszy konwalia :)

Gość dolce lady
tylko i wyłącznie Avon-u simply delicate - zielony jest cudowny

do rura z kremem --> Lubex jest tej samej firmy co Der-med i cena ta sama :) i też go miałam :) poza tym że możne je używać do higieny intymnej to cudownie zmywają makijaż z twarzy - polecam :D

Gość meliss
Dla mnie najlepszy jest "Intimate Wash" z Oriflamu. 250 ml opakowanie wystarcza mi na ok. pół roku - taki jest wydajny i super delikatny. Bardziej mi odpowiada niż polecany przez gina Lactacyd, który trzeba rozcieńczać. Nie pamiętam ile dokładnie kosztuje, ale chyba ok. 10 zl. Koleżanka jest konsultantką, i zawsze jak płyn jest na promocji, daje mi znać. Używam też kremu z tej serii w przypadku jakichś otarć (seks, dluższa jazda na rowerze) i też wg mnie jest rewelacyjny.

ziaja jest gites, i to nieprawda, że są tylko 3 zapachy! jest ich mnóstwo i różne - niebieskie po prostu czyszczą, czerwone wzmacniają nas w czasie \"trudnych dni\" ;) a zielone to ziołowe o lecznicznym działaniu (np z macierzanką - ochrona przeciwgrzybicza). tu na stronie masz wszystko - http://www.ziaja.com/pl/?a=pr&idCategory=21 jak masz b. delikatną skórę, to dla ciebie najlepsza będzie babka lancetowata (do skóry skłonnej do podrażnień) lub rumianek (koi podrażnienia). ja używam ziai od paru lat i naprawdę jest super, a za opakowanie 500ml zapłaciłam wczoraj 8,45 ;) starczy mi na kolejny rok :)