Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziams15

uczulenie na nogach

Polecane posty

Gość madziams15

Od paru lat mam problem poniewaz jestem alegikiem .Kiedys uczulenie wychodziło mi na sgieciach u nóg na rekach palcach u rak a teraz na nogach łydki (CAłE NOGI). Jest to okropne bo nie da sie z tym nic zrobic albo.. sama nie wiem byłam juz z tym ale no ... nie wiem.. Najgorsze ze teraz klato i jak z tym chodzic .. na basen lub w krutkich spodenkach pomocy ??

Gość madziams15
Nikt mi nie odpowiada nikt nic nie wie na ten temat jest mi bardzo przykro :( myslałam ze tu moze cos sie dowiem ale moze innym razem... Zreszta na pewno ktos sie znajdzie kto ma podobny problem co ja .. ale nie zycze tego nikomu !!

Gość juz jest
jak wyglada to twoje uczulenie? Krosty czy jakies plamy?

Gość madziams15
no własnie przedtem miałam krosty a teraz mam takie czerwone plamy wiesz cos o tym ??? :(

Gość mjkout
a leków żadnych nie brałas w ostatnich miesiącach?

Gość mjkout
mi np. jestem alergiczka antybiotyk wyłaził chyba około 2 miesięcy

Gość madziams15
no brałam zntybiotyki na alergie ale to juz z miesiac temu ... i sama nie wiem czy to cos dało .. bo przedtem miałam krostki a teraZ takie czerwone plamki na nogach sama nie wiem co to jest ?? i czy mozna opalac sie z tym.. to poprosyu jest duzy problem bo jak mozna chodzic z tym na basen ?? czy ktos umie mi pomuc ..??????? :(:(

Gość madziams15
ale czy ty to masz duzo tego ??i jak to wogóle wyglada leczysz to jakos?? a lekarz co p[owiedział??

Gość piesek rudy
moze masz atopowe zapalenie skory? idz do dermatologa jak najszybciej. ja mialam na rekach i dekolcie czerwone placki okazalo sie, ze to liszaj plaski. Skad sie wzial to nikt nie wie. Dermatolog mowilam mi, ze to nawet od strestu moze cos takiego wyjsc. A tez jestem uczulona, na kurz i roztocza, ale odczulalam sie dawno temu zastrzykami i nigdy czegos podobnego nie mialam. Juz jestem po leczeniu masciami ale niestety lekkie brazowe plamki pozostaly.

Gość madziams15
własnie wybieram sie do dermatologa..:) moze on cos powie?! ale wczesniej byłam i sam nie wiedział co to jest wiec ja juz nic nie wim ale moze przez to ze przed tem miałam tylko krostki a teraZ takie place głupio mi z tym bo teraz lato i jak mam chodzic ?? :((: innym to dobrze a mi troszke przykro głupio :(:(

Gość kkkkkkkkkk
kup sobie wapno - wypij pzrynajmniej ze 2 na raz i napisz czy przeszło- jesli przejdzie to jakies alergiczne reakcje

Gość madziams15
własnie kupi;lam wapno i pije i wiesz nie wim sama ale chyba mi nic nie pomaga... sama juz nic nie wiem?? ale mam takie pytanie czy z tym mozna sie opalac ?? bo mam jutro jechac na basen ?? i nie wiem ?

Gość ulka87
Ja Ci powiem tak ja mam od okolo 4 - 5 lat na nogach strasznie swedzi i strasznie wyglada :) zaden dermatolog mi nie pomogl zapisywa mi masci leki i nic :) ale od kilku dni biore wapno w tabletkach i zelazo i prawie juz nie widac wytryskow a i swedzenie ustapilo:)