Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tokio

Przesuszona skóra z krostkami.POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Gość Tokio

Mam takie pytanie: Czy ktoś z Was wie jak poradzić sobie z przesuszoną skórą twarzy?. Od jakiegoś czasu (kilku miesięcy) zauważyłam że mam strasznie wysłuszoną cerę, jest szorstka w dotyku. Oprócz tego jest podrażniona i na policzkach są takie małe podskórne czerwone krostki, które dają wrażenie zaczerwienienia. Wcześniej nie miałam problemów ze skórą. Była gładka, promienna i miękka w dotyku. A teraz mam „zmarszczki” na czole i pod oczami. Czy to jest możliwe w wieku 23 lat???. Czytałam gdzieś, że cera może tak wyglądać pod wpływem długiego przesiadywania przed komputerem, w miejscach klimatyzowanych oraz małej ilości spożywanej wody To wszystko by wyjaśniało, bo w ostatnim czasie bardzo mało piłam wody mineralnej, długo siedziałam przed komputerem, itp. Ale czy w takim razie mam już używać kremów przeciwzmarszczkowych?. Czy ktoś z Was zna może jakieś dobre kremy i inne kosmetyki do pielęgnacji skóry z takim problemem?. I czy w ogóle pod ich wpływem uda mi się zmienić teraźniejszy stan i przywrócić ten poprzedni czyli zdrową, młodo i normalnie wyglądająca skórę twarzy? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi i odpowiedzi. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować