Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43564t

chudniecie

Polecane posty

Gość 43564t

kochane, czy ktoras z was na poczatku ciazy chudla niepokojaco szybko??.....

Gość kjhlkgh
to czeste, że sie chudnie

Gość 43564t
czeste?? naprawde??..... ja jestem przerazona..... :(

Gość 43564t
prosze o wypowiedz te mamy lub przyszle mamy, ktore przechodzily cos takiego.........

Gość mamkaR
niestety ale tak sie zdarza ja np na poczatku ciazy schudlam 6 kg, pozniej przytylam ,5 w sumie w ciazy bylam na minusie z kg... we wczesniej ciazy nie robi to problemu, wazne zeby sie nie odwodnic np problemem jest chudniecie w zaawansowanej ciazy!

Gość 43564t
:( mamkaR, jestes w stanie okreslic, kiedy zaczelas wyraznie chudnac? kiedy zauwazylas, ze cos sie 'dzieje'?

Gość 43564t
czemu ma miejsce takie zjawisko w ogole? da sie to jakos wytlumaczyc? mam apetyt, jem duzo, nie wymiotuje....

Gość mamkaR
a co na to gin? jezeli wyniki badan sa ok, to nie ma sie co martwic ja mialam anemie, do tego wymioty itp-d;atego takl chudlam moja szwagierka miala to samo, na poczatku ciazy schudla 5 kg, ale pozniej przybrala 12 nie zamartwiaj sie, wiem ze ciezko, ale zapytaj sie gina czy aby napewno wszystko jest ok pozdrawiam

Gość ires
Ja od poczatku ciąży schudłam 6 kg, dzisiaj koncze 16 tc i od jakis 2 tyg waga staneła w miejscu i narazie nie drgnie w żadna strone, ale u mnie powód byl jasny zero apetytu, mdłości i wymioty

Gość 43564t
a sa tu takie kobiety, ktore mimo braku wymiotow, schudly na poczatku??? dziekuje za wczesniejsze wpisy w tym temacie....

Gość djdkjf
cze , ja tez narazie nic nie przytylama a martwie sie tym bo mam niedowage jeszce...5 kg:( wcale nie mam apetytu i tez sie tym martwie jestem w 8 tyg , wymiotowac za bardzo nie mam czym...:(

Gość SloneczkoS
nie martw sie, nie jestes jedyna moja szwagierka w ciazy 163 - 42 kg tez miala niedowage w ciazy i jeszcze schudla na poczatku, ygladala jak z obozu... :-/ ale wszystko dobrze sie skonczylo nie masz sie co martwic, bo to bardziej szkodzi twojej ciazy, niz to ile przytylas jezeli nie masz odwodnienia i niedoboru witamin to czym sie przejmujesz? to dopiero pocztek ciazy, co innego gdyby to byla zaawansowana ciaze wszystko jeszcze przed toba

Gość 43564t
dziekuje serdecznie dziewczyny. jestem spokojniejsza...