Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość zabespieczenie
wpierw naucz sie moze po polsku potem po angielsku, 1 st time...:O

Gość zabespieczenie
nie czepiam sie 1 st time ,tylko ZABESPIECZENIE

Gość 242424
Nie ma znaczenia, który to raz! Możliwość zapłodnienia jest taka sama jak przy n-tym stosunku

Gość fgnlzsu
globulka dla dziewicy to nie jest raczej dobry pomysł.. może boleć przy wprowadzaniu, poza tym się pieni więc jeszcze bardziej będziecie spięci itd itd.. lepsze tabsy i bezpieczniejsze

Gość Zboczek loczek
Moim zdaniem globułki połączone wraz z prezerwatywą dają większą skutecznośc. Glubułki są skuteczne ale pienią się w organizmie kobiety. Po skończonym stosunku partner wyciąga spienionego członkA. Uważam , że na pierwszy raz to zły pomysł, ponieważ możesz jej nie włożyć (głębokość 1 palca).

Gość kklklklklkl
ta globulka to sredni raz jak na pierwszy raz. Może piec jeśli czegos takiego nieużywałaś. Ja bym lepiej sprawdziła w którym dniu cyklu jetes n no i oczywiscie ta prezerwatywa obowiązkowo :)

Prezerwatywa użyta w odpowiedni sposób nie pozwoli na zapłodnienie... i nie pęka jeśli jest dobrze założona... globułka chyba nie jest takim dobrym pomysłem...pienienie się nie jest miłą sprawą a i jeszcze jakbyć krwawić zaczęła to nie wiem jakby to mogło podziałać... chyba że innaczej byś się czuła zbyt niepewnie... ewentualnie spróbuj na ten pierwszy raz wybrać dni niepłodne... tak przed samym okresem...