Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny dzien

Dlaczego dobrze rozmawia nam sie tylko przez sms ?

Polecane posty

Gość smutny dzien

w realu to tak sztywno i formalnie ze szok......wydaje mi sie ze chyba nawet z grzecznosci sie ze mna umowila.... Ona jest niesmiala, ja tak srednio ale powinno chyba byc lepiej nie...:(

Przyczyna jest jedna. W takiej krótkiej wiadomości więcej jest domysłów i twojej własnej interpretacji, niż ona miala zamiar napisac. i odwrotnie.

Gość o kuźwa ja pierdzielę
skoro jest nieśmiała to co się dziwisz że jest sztywno? łatwiej słowa przychodzą gdy druga osoba nie patrzy ci w oczy.

jak jest nieśmiała a cie prawie nie zna to normalne że mało mówi - potrzebuje czasu. wszystko w twoich rekach

Gość niesmiala
Mam podobnie. Gdy pisze sms'a moge sie spokojnie co i jak chce wyrazic a na żywo... jestem spięta i nawet do konca nie wiem jak sie zachowac - wiem powinnam byc sobą ale łatwo sie tylko mówi ... Mój 'znajomy' do odważnych też wybitnie nie należy wiec tak sobie żyjemy od sms'a do sms'a - smutne to troche bo ja czekam aż on w końcu sie określi bym wiedziała na czym stoje. Tobie radze to samo - powiedz wprost czego oczekujesz a dziewczynie bedzie łatwiej - jeśli jej zależy to napewno da Ci to odczuc:) a później może byc tylko lepiej.

bo jest nieśmiała? Jeżeli będzie się chciała dalej umawiać to po x spotkaniach powinien jej ten formalny ton przejść.. raczej :) Ja np.: jako mocno nieśmiała osoba nie potrafię zejść w życiu na tematy prywatne... :O pewnie też jak już znalazła by się jakaś desperatka wzięła by to za \"sztywno formalno oficjalne\" :D