Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od kotkow..........

POTRZEBNA POMOC ZE STATYSTYKI!!! DO WTORKU MUSZE ODDAC PRACE ...POMOCY

Polecane posty

Gość od kotkow..........

chodzi o przedstawienie analizy zwiazku miedzy wystepowaniem otylosci prostej a dolegliwosci bolowych odcinka szyjnego kregoslupa i za pomoca tych wlasnie testow ta analiza ma byc zrobiona w tabelach i tekstowo. blagam nich ktos pomoze 5 mam obrone a do wtorku musze zlozyc prace!!!!!!!!!!!

Gość Calamity Jane
Ale jakich testow?? Cos konkretnie? jak analiza zwiazku to jakas regresja pewnie, korelacja moz? Jednorodnosc tez bedziesz sprawdzac? :> A moze analize skupien? :>

Gość od kotkow..........
analizy zwiazku miedzy wystepowaniem otylosci prostej a dolegliwosci bolowych odcinka szyjnego kregoslupa TAKA MA BYC TA ANALIZA

Gość Calamity Jane
dla mnie sformulowanie "analiza zwiazku" jest bardzo szerokie. Nie umiem pomoc :(

Gość eeeeeeeeeetam
no to regresje w spss najlepiej zrobić i przenieść do excela.. i potem analizę tabel.. średnio fajnie, masz wyniki jakichś badań na ten temat - konkretne liczby?

Gość od kotkow..........
TZ POTRZEBUJESZ SZCZEGOLOW? TAK?

Gość od kotkow..........
test post hoc Tukeya, kolrelacja porzadkowa rang Spearmana i test anowa anowa

Gość cornflower
szkoda, że nie rozumiem tego, chciałam ci pomóc :/, na zajęciach miałam tylko Pomiar w naukach społecznych

Gość eeeeeeeeeetam
jesu aż mi się niedobrze zrobiło od statystyki brrr ;) pisałam ostatnio pracę z tego i nadal mnie trzęśie na samo wspomnienie.. ja nie ma na swoim kompie spss'a więc ci nie pomogę, musisz kogoś z tym probramem wyhaczyć i w nim zrobić te regresje - to jest jedna z podstawowych opcji tego programu, potem przenieść do excela (jeśłi musisz wstawiać tebele do pracy, bo jak nie to po co, same wyniki analizy napisz) i wyczyścić z nadmiaru danych (to brzmi skomplikowanie ale jak się wkleja tabelę to widać o co chodzi)

Gość upupupupupupuppu

Gość od kotkow..........
halo pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość od kotkow....
czesc Calamity Jane:) Gorąco proszę Cie o pomoc. Temat mojej pracy mgr to: Analiza związku miedzy wystepowaniem otylosci prostej a dolegliwosci bolowych odcinka szyjnego kregoslupa. Za pomoca testow post hoc Tukeya, analizy ANOVA MANOVA oraz korelacji rang Spearmana musze przedstawic wyniki z badan. W sumie JUZ TO ZROBILAM ale bardzo prosilabym i sprawdzenie. Mozesz pomoc?

Gość xxxxxxxxxxxxxx
powinnas sie wstydzic na forum pytac o takie cos, przeciez studiujesz wiec chyba jestes nieglupią osobą, a nie wiesz jak zrobic takie cos, co na pewno mialas na zajeciach, albo sa specjalne ksiazki do tego, tylko ty taka leniwa jestes studentko za dychę, ze ci sie do biblioteki uniwersteteckiej nie chce isc i poszukac.... bez komentarza po prostu... i ty masz obrone pracy? ciekawe jakiej, bo jak mgr to rece opadają...

Gość xxxxxxxxxxxxxx
A potem sie dziwic ze ludzie po studiach to głaby i nieuki... ech...

Gość od kotkow..........
jakbys czytala /czytal uwaznie to bys wiedzial ze chodzi o sprawdzenie a nie o napisanie!!!!!!!!!!!!!jak nie wiesz to nie pisz frajerze!!!! dobrze ze sa na tym forum ludzie ktorzy chca pomoc a nie tylko takie glebie jak ty!!!!!!pustaku!!!!!!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxx
Tylko nie wiem, po co ktos z forum ma ci sprawdzac pracę. sama jestes (inteligentną???) studentką i powinnas wiedziec czy dobrze napisalas. chyba cie totalnie porabalo, wracaj dziecko do podstawowki bo na studia to ty sie niestety jeszcze nie nadajesz. no chyba ze na uczelnie prywatną, bo wiadomo, ze najwiekszy głąb moze skonczyc takie studia

Gość os kotkow....
a co ty tu robisz prymitywie na tym forum? Ani nie umiesz kulturalnie odpisac ani pomoc. Peniwe skonczyles jakas zawodowke i ci sie nudzi w domu wiec wchodzisz w takie rozmowy nie na swoim pulapie. Spieprzaj stad

Gość link nie dziala
studiujesz socjo? :) od sprawdzania mgr to jest promotor.. tak swoja drogą.. a poziom wypowiedzi świadczy o poziomie osoby piszącej

Gość od kotkow..........
mlaskaj pytaga siersciuchu!!!!!!

Gość link nie dziala
ja mam akurat socjo za sobą, statystykę i spss'a o którym ktoś wspominał rózwnież opanowane, ale widzę że pomoc jednak jest zbędna. przepraszam za dobre chęci :O

Gość od kotkow..........
problem jest taki ze we wtorek mam ja juz oddac na gotowa z poprawiona ta analiza !!!! i chcialabym aby ktos ja sprawdzil zanim oddam zeby nie bylo problemow!!!poprostu czy to takie trudne komus pomoc????????????

Gość xxxxxxxxxxxxxx
Ty glupia malpo, tak sie sklada ze studiuję fizyke na 4 roku :) a do zawodowki to ty powinnas isc bo na studia to niestety za glupia jestes idiotko. żal mi ciebie :) ja zawsze wszystko piszę sam, nie blagam na forum i nie robię z siebie głaba, bo lubie kierunek ktory studiuję i jak czegos nie wiem jak napisac to idę zaraz do biblioteki po ksiazki, i sam wiem czy cos jest dobrze czy nie, nie musze w tym celu pytac ludzi na forum, ktory sie w wiekszosci i tak nie znają na rzeczy. szkoda mi Ciebie, bo taka glupia jesteś... nie gadam z toba prymitywko, reprezentujesz za niski poziom jak dla mnie 🖐️

Gość od kotkow..........
to mlaskaj to bylo do tego xxxxxxxxxxxxx a nie do link nie dziala

Gość xxxxxxxxxxxxxx
"Spieprzaj stad" Oto slownictwo osoby, ktorej marzy sie wyksztelcenie wyższe... porażka po prostu. spieprzaj to ty z tego forum i nie zawracaj ludziom dupy :)

Gość od kotkow..........
a wez sie wypaluj i wypierdalaj z tego topiku , wez poczytaj inne tematy ludzie naprawde nieraz potrzebuja rady a przez takich debili bencwalow jak ty tylko mozna sie wkurwic!!!!nie chce to nie pomagaj wylacz net i idzi sie bujac!!!!!!!!

Gość od kotkow..........
kurwa szkoda ze niemoge ci w oczy powiedziec co mysle o takich dupkach jak ty a przeklinac lubie i to nie swiadczy o tym jaki poziom reprezentuje...........