Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka_flow

plastry vitaslim!dzialaja??

Polecane posty

Gość justynka_flow

witam.kupilam wczoraj w rosmanie plastry wyszczuplajace od poniedzialku zaczynam:)trzymajcie kciuki!:)

na odchudzenie portfela chyba najbardziej :P a tak powaznie to pewnie cos tam dzialaja, ale zdaje sie ze porzadany spadek wagi osiagniesz jesli do plastrow dodasz diete i cwiczenia. a jesli bedziesz cwiczyc i odpowiednio jesc to schudniesz i bez plastrow. to samo pisze na krmach wyszczuplajacych. 98% stosujacych diete i cwiczenia oraz krem schudlo srednio 3 cm w miesiac.

No ja niestety miałam przykre doswiadczenie z tymi plastrami...scislej mowiac guzik dały, szkoda wyrzucac pieniadze...lady_in_red21 ma racje odchudziłas sobie na pewno nimi poftfel ale nie sadze by cos wiecej:(

na pewno ma to pewne dzialanie odchudzajace. jak wydasz kupe forsy na plasterki i inne specyfki to masz mniej na jedzenie a powszechnie wiadomo, ze dieta zryj polowe i dwa razy wiecej sie ruszaj jest najskuteczniejsza.

no fakt w tym szalenstwie tkwi metoda...choc w sumie te plastry to cos ok 40zł wiec trzeba by jeszcze cos dokupic...moze cos z mango za 600zł to by napewno pomogło:P

Gość eee no co wy dzialaja ...
jak się zaklei nimi usta :D A na serio ... kasa wyrzucona w błoto ... jak wszystkie żeczy sprzedawane w MANGO itp.

Gość justynka_flow
nawet mnie dziewczyny nie zalamujcie!mam nadzieje ze efekty zobacze poniedzieli:) 165cm 58.2kg :)

Gość justynka_flow
jak robicie te buzki dziewczyny?

tak działaja...oczywiscie:o z reszta co ja bede kogos przekonywac ze na mnie nie zadziałały ani troche!! sama sie przekonasz od poniedziałku ze jednak z tym działaniem nie jest tak jak myslałas

Gość justynka_flow
czesc dziewczynki:)pelna optymizmuzaczynam dzis walke z moim tluszczykiem na brzuszku.poobklejalam sie plasterkami,a co:)zobaczymy jak sie sprawia...w sumie wydatek rzedu 30zl to jeszcze nie takie pieniadze.... wzrost 164cm 02.07.07 - 58.9kg cel - 55kg