Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula iness

czy rodzicom odbiło??????

Polecane posty

Gość Paula iness

Tyle się mówi o tym jak pedofile i inni zboczeńcy wykorzystują zdjęcia małych dzieci a co chwile jakas mamusia wkleja fotkę dziecka i jeszcze prosi o głosowanie :O odbiło wszystkim czy co??????????

tak odbilo mi:P:P moze powinnam jeszcze przed wyjsciem z domu pakowac dziecko w worek papierowy bo jakis pedofil je zobaczy???

Nie wiem,czy zauważyłaś,ale to jest konkurs fotograficzny.Zdjęcia są artystyczne,że się tak wyrażę.To nie ma nic wspólnego z pedofilią. ♥♪♫

Gość Paula iness
a słyszałyście o kradzieży zdjęć?? o tym jak osoby w necie wklejaja zdjecie waszego dziecka i opisuja ze to ich dziecko itd poza tym to głosowanie jest tak idiotyczne i dziecinne ze szok :O

Gość Paula iness
mam 3 dzieci i nie wklejam ich zdjęć w necie bo boje sie ze zostana tak własnie wykorzystane, dlatego dziwię sie innym matkom że to robią, a głosowanie dobre dla nastolatek a nie dla dorosłych kobiet które maja dzieci :O

sorry ale to ze ktos wklei zdjecie mojego dziecka i powie komu ze to jego nie czyni z niego rodzica mojejego bobasa:P:P

Gość akakaka
A będzie ci robiło różnicę jak zwali pod to zdjęcia konia????????

Gość Paula iness
owocowaania widze że dla ciebie liczy sie jakiś głupi, bezsensowny głos niz dobro dziecka :O żebys sie kiedyś nie zdziwiła

Gość WRRRRRRRRR
pedofil nie potrzebuje nagiego zdjecia dziecka :O

sluchaj dla mnie moze przy zdjeciu zrobic kupe i zwisa mi to i powiewa co jakis chory kretyn bedzie robil myslac w taki sposob powinnam swoje dzieci trzymac w domu i nie wychodzic z nimi na dwro bo nie daj boze jakis koles bedzie czail sie za krzakiem i walil sobie konia patrzac na wozek:O kurde konkurs jak konkurs - mozna wygrac.. wiele wziecie w nim udzialu nie kosztuje wiec czemu nie sprobowac?

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no jak to ci zwisa bo możesz coś tam wygrac to wiele o tobie mówi :O tego co robi jakis zboczeniec na dworze nie mozna przewidziec ale to co sie dzieje w necie to jest oczywiste, może kiedys zdjecie twojego dziecka znajdzie sie na jakiejs chorej stronie i ktoś z rodziny albo ze znajomych je zobaczy i ciekawe co wtedy powiesz :O

a gdzie ja napisalam ze mi zwisa dla wygranej? zwisa mi ogolnie... nie dlatego bo nie martwie sie o moje dziecko, nie dlatego bo chce wygrac... dlatego bo jak juz pisalam - rozumujac w Wasz sposob musialabym owijac dziecko w koc zeby wyjsc z nim na dwor... nie uwazam za umieszczenie fotki w necie jest jakimkolwiek zagrozeniem dla mojego dziecka.. to bardziej paranoja

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
paranoja to to głosowanie jak zabawa w podstawówce

Gość hahahahahahahahahahahahhahaha
biedne dzieci, mamusie bawia sie ich fotkami jakby miały 15 lat