Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrak człowieka

spodziewałam sie bólu,ale nie aż takiego

Polecane posty

Gość wrak człowieka

Historia z pozoru banalna, ale nie dla mnie.Byłam z chłopakiem,było cudownie , on był / jest moim ideałem, traktował mnie wspaniale i w ogole ten zwiazek był idealny po każdym względem. Ale niestety ... on musiał wyjechać za geanicę , na stałe , ja natomiast z wielu przyczyn musze zostac w polsce... I przygotowywałam sie na to rozstanie 2 miesiace , wiedziałam czego sie spodziewac,nie był to zaden szok, nagłe zdazenie, zdrada , szybkie zerwanie czy cos co byłoby dla mnie zaskoczeniem. Wydawało mi sie ze sie z tym pogodziłam i w ogole , opłakiwać ten zwiazek zaczęłam juz miesiac temu.... ale to co teraz czuje jest nie do opisania , nie moge spac, jesc , oddychac, zawalam prace, studia, zycie towarzyskie, wszytsko.... po prostu leże , nie mam siły wstac , nie mam siły płakac , leze i gapie sie w sufit. Najgorsze , ze nie moge go znienawidzic, nic mi nie zrobił i jest to tym trudniejsze , bo wiem ze on mnie kocha , wiem ze oboje nie moglismy postapic inaczej.... chce zerwac z nim kontakt , bo po kazdym smsie od niego jest mi jeszcze gorzej... Boże , nie wiem jak powrócic do normalności ... czy sie da , jeszcze nigdy nie przezywałam takiego rozstania , a jak było jakies rozstanie , to po prostu facet mi cos zrobil (zdradził) i pomyslaąłm ze jest chamem i nie jest mnie wart.I bylo mi łatwiej. a teraz .... chyba umre.

Pojechal na 2 miesiac, wiec wroci... NIe stwarzaj problemu tam, gdzie go nie ma:O Jak mozna chciec zakonczyc zwiazek z kims kogos kochasz i ten ktos to uczucie odwzajemnia...? Ciesz sie, ze cie kocha i jest tobie wierny :) Wroci io bedzie si...:)

Gość liliaaaa
ty nie umiesz czytac?toz napisala ze pojechal na stale a ona sie przygotowywala na to rozstanie 2 mce... a dlaczego on musial wyjechac? ja czuje tak samo wiec chetnie z toba porozmawiam

Gość Monicaaa
a nie ma takiej możliwosci żebyś do niego pojechała,czy to juz na prawde koniec...

Gość wrak człowieka
tak , on pojechał na stałe , ja musze zostac tutaj , narazie nie ma takiej możliwości zebym pojechała z nim :( Musze zostać w POlsce . Boze, nie wiem co począć .... Ja sobie bez niego zycia nie wyobrażam , a z nim byc nie moge :(

Gość gdgffdgfds
Nie histeryzuj dziecko - CHLOPAK JEST DLA CIEBIE DOBRY? To wiernie i grzecznie czekaj na jego powrót! A nie dobijaj go zerwaniami na odległość - bo wtedy, na pewno już nigdy nei bedziecie razem!

Gość wrak człowieka
do gdgffdgfds od nie wróci.Napisałam o tym wczesniej , nie dobije go rozstaniem na odległość , bo juz sie rozstalismy. Nie jestem dzieckiem.

Gość wrak człowieka
liliaaaa dlaczego czujesz tak samo ? spotkała Cie podobna sytuacja ?

Gość wrak człowieka
widze ze niektórym miło sie pośmiac z czyjegoś nieszczęscia, jak pisze ze MUSIAŁ tzn ze musiał , tak jak ja nie moge stad wyjechać ... I kwestia dosponsorowania nie ma tu nic do rzeczy

Gość może gdybys
jasniej wyjasnila, czemu on MUSIAL wyjechac a Ty NIE MOZESZ byłoby to dla nas bardziej zrozumiałe

Gość 6645445
no sorry, ale gdy ludzi łączy naprawdę silna miłość, to nigdzie nie MUSZĄ wyjeżdżać. Chyba że on jest jakimś emigrantem który tu pracował na czarno a teraz musi być deportowany. Ale nie wierzę w to. Jeśli wyjeżdża np. na jakiś kontrakt, albo dlatego że jego rodzice wyjeżdżają, to tłumaczenie jest kiepskie i stawiałabym na to że wcale się aż tak nie kochacie.

wlasnie facet poswiecil cie dla kasy .... ja dla swojej dziewczyny zrezygnowalem z pracy w wawie, poto zeby byc razem ..... kasa nie daje szczescia ....

nawet twierdze ze jestes naiwna..... alebo trafilas na egioste i materialiste ktory postawil swoje dobro nad wasze....

Gość agnesina
jesli to prawdziwa milosc przetrwa. ja na odleglosc przezylam 9 miesiecy i udalo sie. jak wy sie kochacie naprawde to tez przrtrwacie i albo on wroci albo ty do niego pojedziesz. miedzyczasie piszcie na gg i odwiedzajcie sie oile to mozliwe

Gość liliaaaa
sorki nie bylo mnie - ale przylaczam sie do wczesniejszych wypowiedzi- gdybys jasniej napisala czemu musial wyjechac a ty nie mozesz latwiej byloby nam ocenic czy faktycznie MUSIAŁ czy moze niekoniecznie i czemu to juz na zawsze i wogole - bo to faktycznie brzmi enigmatycznie dość. Ja moze nie to ze mialam a wlasciwie mam identyczna sytuacje ale podobna w tym aspekcie ze tez bylo to takie bezsensowne rozstanie