Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuturuu

to już przesada /

Polecane posty

Wczoraj a raczej to było juz dzisiaj siedziałam sobie z chłopakiem w pubie było już dosć późno po 1 kiedy zauważlilismy że kilka stolików dalej siedzą nasi znajomi. Dosiedliśmy się a tam... nasi koledzy i jakieś małolaty ;/ naprawdę przedszkole. Dziewczyna siedzącą obok mnie miał lat 13!! i piła sobie bez zażenowanie piwko przez słomkę i nikt prócz mnie i mojego faceta nie zwrócił uwagi że coś jest chyba nie tak. Co jest z tymi ludźmi?? O tej porze gdy miałam 13 lat (po 1 w nocy) słodko spałam, a tu piwko .. ;/ i koledzy strasi o 10 lat (najmniej). A swoją drogą to kolegą też się oberwało... Sorry ale ruszyło mnie to nieźle i musiałm coś na ten temat napisać...

z tego poddenerwowania nie wiem jak to zrobiłam ale topic znalazł sie na forum \"ciąża...\" przepraszam

Zgadzam się z tobą ... też to widzę ... i osobiście mnie to przeraża. Na moim osiedlu mnóstwo jest dzieciaków, które palą, piją, ćpają ... a ich wiek waha się od 7 lat wzwyż ... Gdzie są rodzice to ja nie wiem ...

Gość kobietki
to sie zmienia w takim tempie na gorsze, ze boje sie pomyslec co bedzie jak ja bede miala dziecko :( Przeraza mnie widok tych maloletnich dziewczynek na dyskotekach , ktore kreuja sie na dorosle , a wokol nich grupki 30letnich facetow. Czego moze oczekiwac taki facet od nastolatki? Bo przeciez nie zwiazku...

Gość ja też miałam naście lat
i pamiętam jak ciągnęło mnie na dyskoteki. Na szczęscie miałam mądrych rodziców, a raczej mamę, bo tata na wszystko by pozwolił ;) i imprezowa zaczęłam w wieku lat 17. Niby nieduża różnica ale jednak umiałam już powiedziec: "nie, dziękuję". Zresztą zawsze miałam swoje pieniądze i mogła sama kupic sobie coś do picia czy wrócic do domu taksówką. Nie potrzebowałam sposora więc tacy faceci mnie nie interesowali.

Gość tyle na ten temat
tak sie dzieje jak mamusie siedza w internecie a dzieci robia co im sie zywnie podoba

Gość ja też miałam naście lat
niekoniecznie :O Czasem mama zajeta jest pracą aby móc utrzymac rodzinę.