Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziennikareczka

Gdytbyscie mieli stworzyć artykul do lokalnej gazety, o czym by on byl???

Polecane posty

Gość dziennikareczka

mam taką mozliwosc, ale projekt musze przedstwic juz niebawem, myslalam o jakiejs sondzie na temat tego co ci sie podoba w twoim miescie, a co chcialbys zmienic albo cos o wakacyjnych pulapkach moze wy macie jakaą koncepcje? tematy ktore podalam są pewnie juz bardzo oklepane, ale do regionalnej gazety nie napisze przeciez o dodzie czy mandarynie :O

Gość o twoim starym
My mamy za ciebie wymyślić temat twojego artykułu? Posrało cię? I ty jeszcze się nazywasz dziennikarką...żałosne.

Gość buhahahaha..
tak. czuje że piszesz do faktu ;> napisz artykÓł o wyższości anala od orala :classic_cool:

Gość dziennikareczka
napisalam o sobie ironicznie dziennikareczka, jesli zwrocilas uwage, gazeta regionalna a powaznie to ciebie posralo od siedzenia na kafeterii i nie chce by mi ktos wymyslil tytul, ale wskazal droge- co np. w takiej gazecie chcial przeczytac ja mysle ze ty z chęcią chcialabys przeczytac artkul o prostych, chamskich, wulgarnych i malointeligentnych ludziach do ktorych nalezysz jestescie jak jedna wielka rodzina 🖐️zalosna kobieto :O

Gość hgggh
Sondy zawsze są dobre. Możesz połączyć co się podoba w mieście z wakacjami. Np. "Wakacyjne atrakcje naszego miasta" albo "Jak się nie nudzić nigdzie nie wyjeżdżając", coś takeigo żeby dodać uroków swojemu miastu. Ludzie bardzo lubią czytać cos dobrego o mieście w którym mieszkają :)

Gość dziennikareczka
tez o tym myslalam ;) jak czynnie spędzic wakacje, albo atrakcje miasta ;) heh, to jedniak nie takie latwe napisac duzo zaledwie w kilku zdaniach, dzieki ;)

Gość hgggh
a ile tego musisz mieć? masz jakeis ograniczenia? Ja zawsze pisze tak na półtorej strony..

Gość BezandziejnaOsobaZapalonaFilmo
ja mam az 4 propozycje: 1 o wpływie wysokiego wzrostu na psychikę ludzką i dokonania naukowców w tym kierunku 2 o braku piersi u kobiet i kłopotów z tym zwiazanych a takzę jak to ukrywać przed uzbieraniem pieniedzy na operacje 3 poradnik jak skutecznie przytyć i przy tym nie urosnąc ani mm 4 skutecznosc działąnia izotretynoiny na trądzik a takze badania na temat ewentulanych skutków ubocznych ujawniającyxh się dopiero po latach myśłe ze któryś temat ci wpadnie w oko :) p.s przeslij mi kopie artykułu niezależnie kjaki temat wybierzesz :)