Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam miejsca

Kto może mi polecić jakieś dobre miejsce na

Polecane posty

Gość szukam miejsca

doprowadzenie się do jakiej takiej formy fizycznej i psychicznej? Myślałam o czymś w rodzaju spa, albo coś podobnego. Chcę wreszcie zrobić coś dla siebie, chodzę zdołowana od paru lat, nienawidzę siebie, swojego wyglądu, swojej głupoty. Chcę gdzieś odpocząć, nabrać sił i trochę wypięknieć. Kto może mi polecić dobre miejsce, w rozsądnej cenie, może z jakimś namiarem. Będę Wam bardzo wdzięczna.

Gość szukam miejsca
Nie ma osób, które były na takich wczasach i są zadowolone? Jeśli tu ktoś zajrzy, podnieście mi temat, bo muszę teraz wyjść z neta, a zależy mi na odpowiedziach.

Gość szukam miejsca
Rozsadna cena to dla mnie do 1000 zł z wieloma zabiegami. Za tydzień.

Gość Sheeps
W rozsądnej cenie: www.villahoff.pl polecam wpisanie na googlach villahoff wyskoczy dużo artykułów na temat ośrodka, można poczytać i samej się przekonać czy warto. Miejsce jedne z najlepszych w Polsce pod względem SPA i zalpecza gastronomicznego Sprawdzone.

Gość papapapokerface
A ja wygrałam ostatnio w klubie Kobieteria.eu http://www.kobieteria.eu/ wyjazd do SPA w Hotelu Villa Park w Ciechocinku, było fenomenalnie, więc polecam.

W tamtym roku korzystałam z zabiegów SPA w Hotelu Villa Park więc szczerze Ci zazdroszczę. Napisz mi proszę z jakich zabiegów korzystałaś, czy mają może jakieś nowości? Niedługo się wybieram do Ciechocinka i na pewno tam zajrzę zregenerować siły i dopieścić ciałko :)

Gość Ula_M
z nowości polecam masaż gorącą czekoladą!!! Świetna sprawa bo na ciało nakładają Ci na przemian pasma rozgrzanej białej i ciemnej czekolady która zwiększa wydzielanie endorfin a tym samym skóra staje się bardziej jędrna i elastyczna! Bez obawy będzie można zakładać krótsze spódnice w takie upały!

Gość Lena36
a słyszałyście coś o endermologii? podobno skutecznie zwalcza cellulit, mocno zastanawiam się nad takimi zabiegami, doradźcie coś

Endermologia to bardzo fajny zabieg, wyszczuplający i redukujący nierówności skóry. Decydując się na ten zabieg pamiętaj o tym, że trzeba go powtarzać, wówczas gołym okiem zauważysz znaczną poprawę. Na stronie SPA Villa Park wyczytałam coś o nowości mezoterapii bezigłowej. Czy wiecie może na czym ten zabieg polega?

Gość Lena36
a powiedz mi tak szczerze czy zabieg jest bolesny? :( bo tego się trochę obawiam. Więc jak możesz to napisz jak to wszystko wygląda, ile trwa zabieg endermologii bo nie daje mi to spokoju... jak spisuje się personel w tym spa, co z pokojami i wyżywieniem?

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Lena 36 zabieg endermologia trwa 15 lub 35 minut. Polecam udać się na 35 minut. Zabieg jest całkowicie bezbolesny, a wręcz daje uczucie relaksu. Dwie rolki masują twoje ciało, ja stosowałam na biodrach i pośladkach, ale to zależy możesz stosować na innych częściach ciała np. na brzuchu i udach. Nie wiem dokładnie na czym polega ta technika, sam zabieg jest przyjemny i co najważniejsze znacznie zmniejsza się po nim cellulit. W hotelu Villa Park mają bardzo ładnie wyposażone pokoje, wygodne łóżka, czeka tam na klientów szereg atrakcji, latem w ogrodzie można posłuchać muzyki na żywo. Jedzonko też smaczne, pyszna kawa w barze kawowym. Co do personelu nie miałam zastrzeżeń, przede wszystkim znają się na tym co robią, personel medyczny indywidualnie dobiera pakiet zabiegowy pod twoje dolegliwości. Nie obawiaj się tylko jedź i korzystaj...

W zeszłym tygodniu wróciłam z centrum Primavera Spa w Jeleniej Górze. Czuję się jak nowo narodzona. Celowo wybrałam się po sezonie, żeby sobie odpocząć od ścisku i tłumów, a wiadomo, że w takich miejscach w trakcie wakacji jest przepełnienie. Wypoczęłam, zrelaksowałam się, a przy tym nie straciłam dużo pieniędzy, bo sama decydowałam, na które zabiegi mam ochotę. Było na prawdę fajnie.

W zeszłym tygodniu wróciłam z centrum Primavera Spa w Jeleniej Górze. Czuję się jak nowo narodzona. Celowo wybrałam się po sezonie, żeby sobie odpocząć od ścisku i tłumów, a wiadomo, że w takich miejscach w trakcie wakacji jest przepełnienie. Wypoczęłam, zrelaksowałam się, a przy tym nie straciłam dużo pieniędzy, bo sama decydowałam, na które zabiegi mam ochotę. Było na prawdę fajnie.

Ja tylko małe sprostowanie do mojego posta załączam. Nie wiem jak to się stało ale Góry mi się pomyliły10 dni spędzone w Jastrzębiej Górze, a ja cały czas mówię i piszę, że to Jelenia była.

ja osobiście mogę się podpisać z przedmówczynię Primavera Spa jest moim numerem jeden jeśli chodzi o salony spa. cenię ich za bogata ofertę zabiegów odchudzających i rehabilitacyjnych, podoba mi się to, że nie mogę pojechać tam z rodzinką:) Nie tylko ja skorzystam ale też mój mąż ja idę na jakiś zabieg a on w tym czasie idzie na basen:)

Gość jozina_z_bazina
jesli mowimy o spa to swietne jest day spa Denique w Warszawie

Gość Wszyscy tacy sami
A ja polecam Kołobrzeg . Jest tam dużo uzdrowisk i do tego może i wcale nie jest aż tak drogo ;)

Gość czuwalna
zyleta1985 nie dam ci zrobic, zapisze sie z linka glownego:P

Ja polecam Instytut Pięknego Ciała w Koszalinie.. można tam zrobić zabiegi odmładzające na focusie rf+ i endermlogie..:)

Fajne miejsce ten hotel Primavera Conference & Spa, mają basen siłownie, masaże (między innymi chyba czekoladowy :) ), blisko morza. Dobre miejsce na wyjazd dla par

Gość Sohappy 44
Nie mam nadwagi, nie jem śmieciowego jedzenia, od czasu do czasu ćwiczę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne kremy antycellulitowe, rolki masujące- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Mirka 23
Może to was zainteresuje wyszukałam mega wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać według różnych miast. Nic trudnego. Wystarczy wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać salon z oferujący zabiegi depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość gść 25
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i są tam porównywane wszystkie rodzaje depilacji. warto porównać jaka depilacja wychodzi skuteczniej