Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagiellonka

W sam raz na wakacje, plaże, biwak dziewczyny patrzcie

Polecane posty

Gość jagiellonka

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3904157 Mam do zaoferowania wspaniały towar dla ważych mężów, synów, chłopaków. Wspaniałe skarpetki nadające się na kort, plaże, do gry w siatkówke, piłke nożną itd.Na aukcjach znajdziecie stopki i normalne bawałniane skarpetki takich firm jak Nike, Puma czy adidas. Zachęcam do zakupów gdyż zostało ostatnich kilka par.Więcej już nie będe ich mieć, a cena jak dostąd jest najniższa nawet na allegro( wyprzedaje i stąd taka obniżka cenowa)

Gość uchachana
Tak kupiłam te skarpetki od tego "jagiełły" wcześniej i naprawde polecam!!!

Gość jagiellonka
zachęcam do zakupów dziś nawet najtaniej na allegro nie znajdziecie :) moja aukcja najtańsza i najlepszy towar :)

Gość Zosia1976
czemu aukcje wycofujesz pod koniec weekendu ? Bo w poniedzialek przychodzi obsluga allegro i kasuje podróby...?

Gość jagiellonka
haha śmieszna jesteś, to nie są podróby poza tym kiedyś wycofali mi aukcje bez zdjęcia i w mailu było napisane że na aukcji oferuje podrabiany towar :D śmieszne :)

Gość Zosia1976
Sluchaj, nie jestem na allegro od dziś (też sprzedaje) i wiem jak to dziala a twoje skarpety są albo podróby albo kradzione - to oczywiste. I dlatego ci usuwają.

Gość jagiellonka
jakie są hehe na 100% orginałki a reszta to nie twoja sprawa :)