Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bli ble bla blu

dostalam kosza BMI20

Polecane posty

wkurzylam sie, ze mam tak daleko faceta.. Postanowilam cos z tym zrobic. Napisalam do mojego kumpla, ze chetnie sie z nim umowie na randke, ale on powiedzial mi, ze kogos ma od krotkiego czasu... Spoznilam sie.. Tak naprawde,to on jest z ta nowo poznana dziewczyna,poniewaz dowiedzial sie,ze mam chlopaka. Kurde! wspolczuje wszystkim osobom,ktore znalazly sie w podobnej sytuacji..

Gość Brzozka
A ja wspolczuje wszystkim facetom takiej dziewczyny, ktora ich po rogach wali...

Gość Brzozka
A wiesz na pewno, ze Cie zdradza? moze wyciagasz pochopne wnioski???

Gość Brzozka
No to rzeczywiscie do dupy...a dlugo jestescie ze soba?

Gość Brzozka
Poza tym, jesli wiesz ze facet robi cie w ch...to po co z nim jestes?

Gość Brzozka
Wiesz co? Glupia jestes...sorki za to, ze cie wyzwalam...kazde zerwanie boli, ale zdrada boli chyba bardziej....tysiace ludzi zrywa ze soba kazdego dnia...i jakos zyja...jest ciezko na poczatku...to fakt, ale to co cie nie zlamie, na pewni cie wzmocni

Gość Brzozka
Wydaje mi sie, ze ty juz jestes sama i tylko teoretycznie jestes zwiazana z tym chlopakiem...nie o to chodzi, ze boisz sie byc sama, ale boisz sie raczej tych zmian ktore nastapia po zerwaniu...poza tym wiem z wlasnego doswiadczenia, ze jesli wpakujesz sie w nowy zwiazek od razu, to nic z tego nie wyjdzie i tak...ciagle bedziesz jeszcze rozpamietywala swojego ex i porownywala go z tym nowym. Ja kiedys tak zrobilam, bo dosc bolesnym zerwaniu, jednak facet wyczul, ze moj ex jest nadal w moim sercu...i tez zerwalismy...takze cierpialam podwojnie:(

To smutne... Poki co, jestem dalej z tym swoim \"Niewiernym Tomaszem\". Boje sie jakichkolwiek zmian,bo i tak przeszlam juz wiele w zyciu (niestety) Mam jednak nadzieje, ze znajde pocieszenie (mysle,ze to pomoze zapomniec o obecnym chlopaku) Dziekuje,ze ze mna rozmawiasz Brzozko :* To pomaga mi wytrwac ... Pogodzic sie z ta sytuacja :)