Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milena36

poronienie

Polecane posty

poroniłam w 5tc lekarz kategorycznie zakazał prób zajścia wcześniej niż po pół roku. Czy to konieczne? po tym przykrym przeżyciu jest we mnie taka pustka że chcę ją szybko wypełnić. jestem tak nieszczęśliwa ,że pół roku znaczy dla mnie to samo co 10 lat!

Gość klpopsik
jak wygladalo poronienie? Jakie mialas wczesniej oznaki? Wspolczuje:( Uda sie nastepnym razem!!1

Gość ja poroniłam
w 6 tc a po 4 miesiącach znowu byłam w ciąży (wpadka), donosiłam bez problemu i mam ślicznego synka. ale myślę, że lepiej poczekać, skoro lekarz tak mówi.

to moze ja przy okazji zapytam... Zalatwialam sie i nagle poczulam, jak plusnela do muszli czerwona kula wielkosci piesci? Czy.. czy to moglo byc to, o czym mysle??

jakas_tam--> nie wiem ale dziwne to i przerażające :O milena36-->moja ciotka poroniła i szybko zaszła w ciążę potem, urodziła synka w 6 miesiącu, problemy z sercem itd, kilka operacji za nim, nie wiadomo czy pożyje jeszcze 2 lata czy 20 ale to chyba zależy od organizmu, wieku kobiety itp.

Gość lOOOlcia_18
jakas_tam -> to raczej bylo to...:( wspolczuje.... ale to przerazajace...:( jejciu:/:/ i dlaczego by wypadlo nie mampojecia... szkoda ze lekarz nie mogl zobaczyc tego co ci "spadlo" masakra:(