Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kura w piachu

Tasiemiec

Polecane posty

Gość Kura w piachu

Ostatnio zauważyłam, że kiedy robię kupę to w kale pojawiają sie takie jakby małe robaczki. Co robić?

Gość *Dominika*
do lekarza!!!!jeeezu jakby jakies robale wychodzilyu ze mnie to chyba bym oszalala. to na pewno nic dobrego, nikt zdrowy nie ma robali. moze to owsiki czy cos? jakby ti byl tasiemiec to bys widziala jego kawalki (cos jak mararon) a nie robaki

Gość może masz glisty
idż do lekarza żeby je wytępić...w przeciwnym razie będą się jeszcze rozmnażać

jaki tasiemiec??? ludzie nie straszcie jej;) to zwykłe owsiki. Idź do lekarza a on przepisze ci na to antybiotyk. 3-4 dni kuracji i pozbędziesz sie tego paskudztwa. Mówię ci...sama to niedawno miałam:)

Gość JEZU to OWSIKI....
CAłA RODZINA MUSI PODDAC SIE LECZENIU !!!!!!!! Rodzinna kupa idzie do badania...

ja słyszałam,ze jaja owsika są bardzo lekkie i jezeli jedna osoba jest zarażona to automatycznie cała rodzina może miec owsiki. Gdyż jaja sa tak lekkie,ze unoszą się w toalecie, bo jak załatwamy sie to one się uwalniaja, a najwięcej tych jaj gromadzi się przy wejściu do odbytu.

Gość i podczas kuracji
zmień wszystkim w rodzinie pościel, wygotuj starą pościel, ręczniki, bieliznę i tp. Dostaniecie lekarstwo i po bólu.