Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalantha

pozdrowienia

Polecane posty

Gość kalantha

to jest topic pozdrowien . ludzie !!! pozdrawiajcie sasiada, kolege, kierownika swojego, milkmena, prezydenta, radio maryja kogo tylko chcecie !!!! Ja na poczatek pania Danute pozdrawiam, u ktorej kiedys mieszkalam , u ktorej nie mialam prawa gotowac, myc sie zbyt czesto, ogladac tv zbyt dlugo itp. Pozdrawiam pani Danuto

ja pozdrawiam wszystkich, ktorzy tak jak ja, mieszkaja w tym deszczowym kraju macham Wam wszystkim cieplutko 🖐️

imiennie zas chcialabym pozdrowic martik, eternity1302, hugoline, siobhan, kociekote, smiley, enamorade, gagatke oraz Arkadio i Kirusa 🖐️

Gość maritk
dzieki valeriana :) ja rowniez pozdrawiam cieplo Ciebie i reszte fajnych dziewczyn...

Valeriana thx :) Smiley 🖐️ Martik🖐️ pozdrawiam wszystkich ktorzy sie juz tu wpisali i tych ktorzy dopiero sie wpisza pozdrawiam sasiadke ktora nie umie spiewac ale wyje calymi dniami :P jak o kims mi sie przypomni albo zasluzy na pozdrowienia to znow dopisze :)

Gość maryśśka
A ja pozdrawiam beznadziejną Alę Zero!!! :-) A także Haniutkęęę,którą poznałam,dzięki kafeterii :)