Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bli ble bla blu

a panowie strzelcy??

Polecane posty

ojoj mój strzelec nawet nie taki paskudny był, ale ciapkowaty strasznie i maminsynek niesamowity, a 37 wiosenek juz miał na koncie, ojojoj dobrze że to juz mgliste wspomnienie :)

Tak ogolnikowo, to sa to bardzo ciekawi panowie.. Duzo nie mowia, ale sa bardzo pewni siebie. Czasami jest to az egoistyczne... Czesto sa pedantami i uwielbiaja kobiety.. Oczy chodza jak radary, byle zarwac jakas niunie.. Uwielbiaja seks i jest to dla nich czesto najwazniejsze.. Uwielbiaja rowniez eksperymenty... Problemy czesto omijaja, lub zmieniaja temat :)

Planeta Jowisz niczym złośliwy bożek wygląda zza ołowianych, listopadowych chmur. Po zakale społeczeństwa - Skorpionie, kolej na paskudnego Strzelca. Dziecko urodzone w tym znaku jest złośliwe i przemądrzałe. Pozbawione serca i wdzięku, o ile jest chłopcem cały dzień strzela z korkowca, strojąc miny do szyby okiennej, o ile jest dziewczynką robi sobie balowy makijaż i ciągnie kota za ogon przeglądając się z zachwytem w lustrze. PANI STRZELEC Paskudna zołza. Złośliwa, nienawidząca kobiet, gnuśna bałaganiara. Wyjątkowo wredny charakter idealnie odbija się na jej pretensjonalnej, nalanej twarzy. Ludzie specjalnie się do niej nie garną, a wręcz przeciwnie. Jest agresywna, zaczepna i pełna wulgarnego, jadowitego zadowolenia z siebie. W młodości ugania się za chłopcami, po czym wchodzi jej to w nawyk i trwa do późnej, groteskowej starości. Nie przepuści żadnemu osobnikowi płci przeciwnej. O ile jest przystojny, ciągnie go podstępnie do sypialni i gotuje mu \"to co mamusia\". O ile nie jest przystojny, przyczepia się do niego jak rzep i popisuje się niewybrednymi złośliwościami, żeby zwrócić uwagę towarzystwa. Aby rozszerzyć swój zakres znęcania się nad światem kupuje, a chętniej podkrada zwierzęta, na które może się bezkarnie wydzierać lub dręczyć wymyślnie, co uwielbia. W gnębi duszy jest skąpa. Chętnie wyłudza stare ubrania i zaproszenia od bogatych znajomych, gdzie je i pije bez opamiętania. Z oszczędności hoduje jarzyny, choćby na parapecie kawalerki, 3 m od autostrady. Ma zawsze rozmazany tani makijaż i brudne ręce, bo na mydle też oszczędza. Przeważnie ma jakiegoś rozdeptanego męża i dzieci, ale trwa to relatywnie krótko, bo mężczyźni uciekają od niej na koniec świata, wymyślając jakiekolwiek wykręty, żeby w ogóle wydostać się z domu, w którym Pani Strzelec nie przepuści nikomu rechocąc z własnych konceptów. Na starość na żylastych nogach z trudem nadąża za ukochanymi młodzieńcami. Siedzi na balkonie, ciągnie kota za ogon i je nie umyte marchewki własnego chowu, przeglądając się z zachwytem w lustrze. PAN STRZELEC Niezwykle myląca jest jego donkiszoteria i błyskotliwość. Mydłkowato przystojny, wierinteligentny, jest Pan Strzelec wyjątkowo stabilnym, tępym, acz podstępnym przeciwnikiem. W głębi duszy zakompleksiony samotnik o skłonnościach sadystycznych, chętnie wymusza hołdy sterroryzowanego otoczenia. Stworzony dla świata z czasów wojny stuletniej, najchętniej mieszkałby w koszarach sprawdzając czystość i kontrolując korespondencję podwładnych. Próżny do granic dobrego smaku stroi miny do każdej mijanej szyby, w której w swoim pojęciu widzi uskrzydlonego Boga Wojny, lub minimum premiera. Z radości szpieguje i wykrywa najdrobniejsze niedociągnięcia, aby karać winnych. Uznaje tylko męskie towarzystwo, w głębi duszy pogardza kobietami. Jedynym przejawem jego wrażliwości jest wrażliwość na siebie. O ile się żeni, rezygnując z ukochanego obozowego trybu życia, wybiera ubogą masochistkę, którą może bez trudu opanować i wykorzystywać. Głuchy na muzykę, ślepy na sztukę, usypiający przy inteligentnej rozmowie, tępo rozpolitykowany, wiedzie życie samotne i puste. Ambicja zastępuje mu wszystkie inne ludzkie uczucia. Na starość zasznurowany w gorsecie, paraduje tabetycznym krokiem w swoim starym mundurze, szturchając kijaszkiem bawiące się w parku dzieci. STRZELEC - żona Złośliwa, pewna siebie wścibska sknera terroryzuje męża i dzieci w niewybredny sposób. Zawsze ma rację, zawsze sięga wyżej niż powinna. W sposób nieelegancki podlizuje się silniejszym i bogatszym od siebie. O ile mąż się podporządkuje, ma szanse nie zostać wyrzucony z domu pod byle pretekstem. źle wychowana i mająca słabość do młodszych, najlepiej ciemnoskórych chłopców, jest z siebie ni zwykle zadowolona. Dokucza wszystkim, szokuje ordynarnymi dowcipami, zaszywa oszczędności w sienniku i wysyła nieletnią córeczkę sprzedawać zapałki. STRZELEC - mąż Mało inteligentny, nierodzinny, oschły, bardzo pewny siebie, bez uzasadnienia szuka na żonę królewny z bajki. Bardzo prędko po ślubie zaczyna niegrzecznie i nietaktownie, za pomocą niewybrednych argumentów, egzekwować swoje racje. Wygłasza napuszone, niezbyt odkrywcze przemówienia, zamęczając domowników. Bogu dzięki najchętniej spędza czas z kolegami lub swoimi platonicznymi, głupiutkimi wielbicielkami, gdyż zakochany jest zawsze, tyle, że może zapomnieć w kim. Od żony oczekuje wiary w jego nierealne plany i żeby chwaliła go bez przerwy. Dzieci i ile ma, nie zauważa. Generalnie bardzo męczący na dłuższą metę.

(23.11 - 21.12) - Osobnik spod tego znaku ma dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście, do czego sie nie weźmie - spieprzy. W dzieciństwie zabiera najmłodszym cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podglądania w toaletach. Na starość spisuje wspomnienia, od początku do końca zmyślone. Urodzeni pod znakiem Strzelca to prawdziwi hazardziści. Niewątpliwie należy do nich pan Zygfryd z Warszawy, który nawet program w telewizorze wybiera wyłącznie na chybił trafił.

ani paskudek ani ciapcia :) a juz na pewno nie mamisynek :P za to maniak kompa i boberka ;x

o boberku to prawda i mamisynku tez... moze to zalezy jeszcze mozna podzielic na dni urodzenia.. i inne pierdoly... to jest takie uniwersalne :) na sile da sie podpiac do kazdego :)

moj strzelec gotuje, sprzata, rozpieszcza mnie a potem ma pretensje ze taka leniwa jestem ;P

ten moj tez od leni mnie wyzywa, ale to dla zartow.. W koncu to ja go budze o 6:30 i witamy dzien :) Rozpieszczamy sie wzajemnie.. W kazdym razie strzelec jest takim troche egoista i lubi swobode ;)

no cos w tym musi byc ;P jest jak kociak - jak go na sile przytulasz to drapie, a jak nie zwracasz na niego uwagi to sam przylazi sie łasić ;)

moj kotek jak sie nie chce przytulac, to biore go na sile.. pozniej sie wkurza, ale ze mna nie wygra :) lubi, jak za nim chodze... czasami mu to wychodzi, a czasami nie :)

łee fajnie Ci ;P moj sie tak nie da ;D dobrze ze chociaz jesc mi daje bo teraz przed obrona to jestem nie do zycia ;(

Gość mgrrrr
Ja miałam kiedyś strzelca, są zazdrośni i nie raz bardzo zaborczy, ciężko im się przyznać do błedu i ciężko przeprosić

jestem 9 miesiecy ze strzelcem.. zazdrosci i zaborczosci nie zauwazylam, ale z tymi bledami bywa roznie... sa bardzo uparci :)

Gość do mgrrrr
zgadzam się z Tobą w zupełności - do tego jeszcze dochodzi trochę impulsywny charakter - najpierw coś powie, niestety potrafi bardzo skrzywdzić słowem, a dopiero później pomyśli nad tym co powiedział. :( I trudno mu się przyznać do błędu. Ale Pan strzelec potrafi być również bardzo opiekuńczy :)

Gość mgrrrr
i czuły, strzelcy przez to że są wybuchowi,sa też dobrzy w łóżku

Gość do mgrrrr
:D

Gość do mgrrrr
powiedziałabym, że nawet bardzo :D

Gość mgrrrr
Myśle że każdy ma swoje wady i zalety a to że nie jest punktualny równoważy to że jest dobry w łóżku

Gość do mgrrrr
mój były pan strzelec był punktualny, to zazwyczaj on na mnie czekał ;)

Gość Moj Misiek tez jest
strzelcem. A ja myslalam, ze swoj charakter ma po tatusiu bo jego ojciec to z opisu jak nic strzelec a naprawde strzelcem nie jest. Ale i tak moj Misiek jest najlepszy.

Gość mgrrrr
Moj też były pan strzelec nie był, miał tez inne wady, jak sie wkurzył potrafił sie nie odzywać i nie chciał powiedzieć o co chodzi i robił wtedy na złość

tzn... max 15 minut sie spoznia.,.. wiec dla niektorych to niewiele.. tylko jesli ja nie spozniam sie wcale??a nawet jestem wczesniej? punkt widzenia zalezy od siedzenia :P

wow wiekszosc rzeczy co piszecie sie zgadza :O zwlaszcza z tym lozkiem i niechetnym przyznawaniem sie do bledow ;p moj strzelec to tez straszny spioch :D ->bli ble bla blu bronie sie w srode :P tematem mojej pracy sa zjawiska optyczne ;) za to duzo mam dodatkowych pytan z caaałeeej fizyki Oo sic! ;P