Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leaaaa

IDZIE CZŁOWIEK!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Leaaaa

Witam, nie wiem czy macie ostatnie wydanie Tygodnika Idziemy. Jest tu artykuł "Pieszo Do Ziemi Świętej" o niesamowitym pielgrzymie z Polski. Nazywa się Dominik Włoch, ma 24 lata i maszeruje z Gdańska do Jerozolimy. Oprócz szkaplerza i różańca ma tylko bambusową laskę, niewielki bagaż w plecaku, kopertę z intencjami, które umieści w szczelinie w ścianie płaczu. Nocuje i żywi się u przypadkowych, dobrych ludzi napotkanych na swej trasie. Dominik będzie pierwszym Polakiem w historii, który odbył taką pielgrzymkę w całości pieszo. Dominik ma swoją pielgrzymkową stronę www.pielgrzymowanie.com Podziwiam go jak mało kogo....pozdrawiam

Gość babazjajkami
wzruszające .....lepiej , żeby przez te cztery miechy popracował jako wolontariusz w hospicjum dla dzieci, a nie dreptał do sciany płaczu. Jeszcze sponsora ma.

Gość Leaaaa
Mało wiesz dziewczynko on dużo służej w hospicjum pracowal niz tylko 4 miesiace....ale jak zawsze ludzie wiedzą swoje...zalosna jestes...

Gość Leaaaa
i jakiego sponsora, bo nic mi o tym nie wiadomo????

Gość babazjajkami
patrona ma. A znasz go? A w jakiej intencji idzie, ze spytam?

Gość czemu go podziwiasz
Co z tego, że ten frajer przedrałuje z Gdańska do Jerozolimy. Czy coś z tego wyniknie?

Gość Monikaaaa
JA go znam.....jakbys przeczytala choc troche o tym człowieku to byś wiedziala w jakiej intencji idzie.... Dla mnie to jestes nic nie warta wypisujac takei bzdury, ale zapene masz 16 lat, rodzice wyjechali na eeknd i mozesz po nocach na necie siedziec, wiec poprzewracalo Ci się w głowie....

Gość ojejejkuuuuuuuu
idzie sobie człowiek.... Każdy gdzieś idzie, każdy niesie swój krzyż, nieraz nie do udźwignięcia.

Gość Monikaaaa
to jest coś...bo pewnei mało kto by się zdecydowal na realizajce takiego marzenia

Gość bez_majtkuuuff
bo nie kazdego stac:P

Gość Monikaaaa
ale przeciez to nie kosztuje....:P nie rozumiem ...hehe Chyba nie kazdy ma taka wiare, zeby sobie pojsc....bez kasy i bez zadnych noclegow itd...:P

Gość ==========
a co ma do tego wiara......

Gość trLLl
BO LUBI CHODZIC...:P