Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasiakasiakasiakasia

nie mam sluzu płodnego

Polecane posty

chodzi o to ze nie mam płodnego sluzu tzn przezroczystego itp.. mam 16 lat i od roku miesiączkuje .. cos ze mna nie tak?

?????

Gość dopiero
od roku miesiaczkujesz, jeszcze wszystko wymaga uregulowania , poza tym nie zawsze ten sluz plodny widac, masz piatke za to ze zaczelas sie obserwowac, spokojnie mysle,ze wszystko z toba w porzadku, a wrazie watpliwosci udaj sie na wizyte do lekarza zeby ocenil fazy twojego cyklu, chociaz mysle,ze narazie nie jest to koniecznie

Gość agaula
Nie martw się, ja też na początku nie miałam. Pierwszy okres dostałam w wieku 13 lat. Sluz płodny zauważyłam dopiero, gdy miałam ok. 19-20 lat.Przyczyn teho faktu może być kilka, ale jeden z najważniejszych to taki,że cykle są przez jakiś czas bezowulacyjne. No i rozpoczęcie miesiączkowania, nie świadczy o zakończeniu procesu dojrzewania. Po prostu organizm potrzebuje czasu.Oczywiście, umnie tak było, byłam zdrowa i jestem. Jeśli cię to martwi, to poradź się lekarza...

Gość to wspaniale...
...że sie obserwujesz...ale.......błagam nie zaczynaj jeszcze bzykania...troche za młoda jesteś..... poczekaj do 18 tki... bo zaraz założysz topik jak inne........że musisz sie wyskrobać lub zażyć postinor......

to ja mam owulacje czy nie? bo juz nie wiem:(

Gość to wspaniale...
oj dzieciątko......może nie masz jeszcze owulacji a może nie masz jeszcze wprawy w obserwacji, ale nawet jak owulacji jeszcze nie masz - to nigdy nie wiesz kiedy sie pojawi więc jakby co to sex bez gumy nie wchodzi (dziecino) w gre, bo możesz się bzykac dziś a owulacje dostać - jutro - plemnik przetrwa- i ciąza gotowa.Ale jak ci nie chodzi o sex- to czym ty sie martwisz????????//?///// minie kilka lat nim ci sie cykle ureguluja, na razie NICZYM sie nie martw!!!!

:) Dziekuje za odp

Gość tessst
A ja mam 24 lata i tez nie moge zaobserwowac tego modelowego jaja kurzego.. jedyne, co moj organizm osiagnal to bialo-przezroczyste "glutki".