Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mera

co byscie zrobiły???

Polecane posty

mój problem jest bardzo zawiły:( spotykam sie z kimś od ponad pól roku(pzrypuśćmy ze ma naimie Maciej), na początku ja nie chciałam ale on nalegał no i ...zaangażowałam sie, tylko ze jak przystwiłam go do muru i zapytałam mu sie kim my dla siebie po tym czasie jesteśmy nie umiał mi nic odpowiedzieć:( powiedział ze on jeszcze nie wie, ale jeśli mam być szczęśliwa z kimś innym to mam ne zawracać sobie nim głowy:( ale ja go kocham:( i to jest najgorsze, wiem ze on miał wiele kobiet przede mną, nie wiem czy on sie nimi bawi czy jak...Mało okazuje mi uczucia przy ludziach, umie podejśc i mnie przytulic tylko w domu, jak nikt nas nie widzi. tak to odczówam:( natomiast druga strona tego dotyczy innego faceta(przypuśćmy ze ma na imię paweł), którego poznałam przed tym o którym pisałam wyżej. Bardzo mi zależało na nim kiedyś,ale on urwał nasz kontakt , nie wiem z jakiego powodu... po paru miesiącach spotkałam go przypadkowo i on powiedział mi ze dziękuje Bogu ze sie spotkaliśmy,bo chciałby aby nam sie ułozyło.... problem jest w tym ze ja nie potrafie mu zaufac, boje sie ze zrobi to co kiedys, czyli urwie kontakt:( , on zapewnie mnie ze tego nie zrobi Paweł jest wspaniały, Dzentelmen, kulturalny, bardzo czuły itp. nie wiem czy to do czasu ale taki właśnie jest. mam u niego to czego nie mam u Macieja, którego tak barzdo kocham:( problem jest w tym ze nie wiem czy mam słuchac serca czy rozumu :(, kocham Macieja, ale u pawła mam tyle czułości i wszystkich \"wspaniałych sutuacji\" których potrzebuje kobieta, ze nie wiem co mam zrobić...;(

Gość Sp...laj i przestań nudzić
Jednego "kochasz", od drugiego doznajesz "wspaniałych sytuacji" i nie wiesz co zrobić. Ergo, nie znasz znaczenia słowa "kochać" i jesteś egoistką (chodzi mi o owe "wspaniałe sytuacje" których rzekomo potrzebuje kobieta). Zastanów się głęboko nad sobą i sensem wiązania się z kimkolwiek - wg. mnie jesteś żałosna i potrzebujesz przede wszystkim dorosnąć.

a Ty chyba musisz dorosnąć do tego aby poważnie i kulturalnie rozmawiac i sie odnosić do ludzi.

a Ty chciałabyś być z mężczyzną, którego byś kochała a który by Cie nie zauwazał, potrzebował by Cie tylko wtedy kiedy byłabyś mu potrzebna...uwazam ze miłosć z zcasem sie troszke \"wypali\" jak w każdym związku i chyba wtedy dopiero przejrze na oczy.

Gość Sp...laj i przestań nudzić
Mam tyle lat, że daje mi to prawo do jednoznacznego wyrażania swoich poglądów na istnienie i działalność takich głupich małolat i ignorowania przy tym kurtuazji. Co mi zrobisz?

nie ośmieszaj sie;) prosiłam o rade a nie o wyzwiska i nie zamierzam z Tobą dyskutowac w taki sposób, bo widac do tego nie dorosłać, albo masz jakieś kompleksy. nie znasz mnie i całej sytuacji także, bo przedstawiłam ja tu powierzchownie i tak oceniasz...smutne:(

Gość Skorpionica853476
Wiek nie upoważnia do obrażania ludzi. Ty może zastanów się nad sobą porządnie, a nie wypisuj chamskie teksty na forach...Skoro jesteś taka dorosła, to współczuję...Ale prości ludzie też na tym świecie chodzą:)

Gość Skorpionica853476
A co do autorki tematu... Powiedz o tym, co czujesz "Maćkowi". Mi to wygląda na to, że jesteś dla niego tylko przygodą i się Tobą bawi. Nie pozwól na to. Jeśli On chce tylko brać, a nic nie daje to na co Ci taki związek??? A "Paweł"? Porozmawiaj z nim po prostu. Spytaj o powód. Dlaczego wtedy odszedł itd. Ci panowie oboje wyglądają mi na beznadziejnych...Może poznasz kogoś innego...Spróbuj się trochę odizolować od Maćka. Z Pawłem ja bym się pospotykała w formie przyjecielskiej :)

Maciej wie co do niego czuje, ale on mimo ze to dorosły facet, wydaje m sie ze jest niedojrzały emocjonalnie, ze uwielbia to swoje towrzyskie życie, wypady z kolegami itp. natomiast Paweł urwał kontakt bo nie chciał sie zaangażować, a miał jeszcze nie rozwiązaną sprawe z byłą ( tak mi powiedział) , naprawde Paweł robi wszystko aby ze mną być, nawet mi napisał ze stara sie jak moze, buduje teraz dom i powiedział ze sam go nie chce budować, o wszystko mi sie pyta, co bym tu i jak zrobiła, liczy sie moim zdaniem.. naprawde mam taki mentlik w głowie, ze trudno mi podjąc decyzje.

Gość Skorpionica853476
Maciek to piotruś pan :) nie liczylabym na niego. nie dostaniesz tego, czego szukasz. natomiast paweł jak sama widzisz chce juz zbudowac cos solidnego, choc jego wczesniejsze zachowanie pokazuje, ze nie jest czlowiekiem liczacym sie do konca z czyimis uczuciami. ile czasu mjinelo, zanim sie odezwal do ciebie pawel???

Pawł odezwał sie po jakiś trzech miesiącach. trudno mi mu zaufac, bo po prostu boje sie ze zrobi to samo... na razie trzymam go troszke na dystans. Co do Macieja, to o wszystko musze go prosić....chciałam z nim wyjechać nad morze, to stwierdził ze nie będzie miał czasu i nie lubi morza:( , ale kiedy ja coś sama zrobie, czy gdzieś chce wyjść, to udaje zazdrosnego, chociąz stara sie to ukryc, Paweł mi wczoraj zaproponował wyjazd nad morze. Uważam ze Maciej nigdy nie będzie mnie traktował poważnie, może wykorzystuje to ze go kocham i czuje sie pewny..

i wierzyć mi sie nie chce, ze maciej po ponad pół roku nie umiał sie określić co do mnie, albo w tą strone albo w tą. Daczego ja tak bardzo go kocham:(

Gość Skorpionica853476
Na pewno wykorzystuje i na pewno czuje sie zbt pewny. Z tego co widze to traktuje cie faktycznie troche jak jakas cenną zabawke. Pojechalabym nad to morze z Pawlem, ale uprzednio powiedzialabym Mackowi txt typu: "Ale mam farta. tak chcialam jechac nad to morze i Pawel mnie zaprosil, wiec mam z kim jechac:)" :P:P niech nie bedzie az taki pewny ;];]

Gość hrabia von Zeppelin
sytuacja jest patowa, ani w pipkie, ani w oko, najlepiej wybrac trzecia droge i dac sobie spokoj z oboma. Maciej lekkoduch, traktuje dziewczyne jak zabawkie, Pawel jak wyjscie awaryjne, tam nie wyszlo to wrocil, z reszta odgrzewane uczucia dobrze nie wroza. Najleplepiej chwile odpoczac i na nowo, nowi ludzie, nowe przygody

i tak chyba zrobie:) nie będe marnowała wakacji bo \"mój maciej\" nie ma dla mnie czasu. Maciejowi powiedziałam, ze jak kolega by mu zaproponował to jechał by bez problemu, on po prostu chciał by mnie miec ale nie chciał by nic dawać od siebie. dopiero musze mu nagadać zeby cokolwiek dla nas zrobił. od tego pół roku nie był ze mną nawet na żadnej imprezie, a z kolegami chodzi:(

Gość ja koziorozec..
kup se slownik ortogr umie podejśc i mnie przytulic tylko w domu, jak nikt nas nie widzi. tak to odczówam odczUwam dziewuszko

nie pisze sie kup se, tylko kup sobie:) dziewuszko:)

Gość typowa skorpionica
te, koziorozec. daj se spokój z poprawianiem błędów..;]

widać co niektóre osoby nie mają nic lepszego do roboty i zaśmiecają komuś temat.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci