Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona36

Czuje sie okropnie...

Polecane posty

Gość aldona36

Strasznie mnie to dreczy i chce sie z tym z Wami podzielic. Mianowicie, pewnego wieczoru podczas gry wstepnej, maz zawiazal mi oczy czarna opaska, wsadzil mi penisa w usta i kazal sie piescic. Na koniec wytrysnal mi w usta. Spodobalo mi sie to nawet. Zastanawialam sie tylko dlaczego on tak dlugo nie ma orgazmu i jak juz mial to skad tyle spermy, dopiero na nastepny dzien, maz powiedzial mi ze ma dla mnie fajny film. Zaczelismy ogladac, i wtedy przezylam szok. Okazalo sie ze nie piescilam tylko swojego meza, ale jeszcze trzech jego kolegow z pracy. Podchodzili po kolei i wsadzali mi penisy w usta. Na koniec wszyscy razem wytrysneli w moje usta. Czuje sie okropnie. Jak on mi to mogl zrobic??? Czy Wy tez mialyscie podobne przezycia? Wybaczylyscie swoim partnerom???

Gość dyr dyr dyrdymała
jezeli to prawda co napisałas a nie twoje fantazje to zal mi ciebie ,bo masz meza dosłownie szmate

Gość aldona36
na drugi dzien ojechalam do niego do firmy i cala zaloga okolo 20 osob raz za razem jechalo mnie w anusa bylo bosko dodam tylko, ze moj maz pracuje jako ocghroniarz w biedronce 🖐️

Gość aldona26
Nie podszywaj sie, to wcale nie jest smieszne :(

ja bym czegos takiego napewno nie wybaczyla (oczywiscie jesli piszesz prawde)

Gość aldona26
niczym przyczajony tygrys zakradam sie na pobliski dworzec i wypatruje swoim sokilim wzrokiem wielkich parujacych stolcuw miejscowych kloszardow nastepnie zwinnym skokiem rzucam sie na moja zdobycz i smaruje nia sobie suty piety oraz pachy 🖐️

aldona piszesz bzdury człowiek ma tez zmysły i potrafi wyczuc

Gość na bank na baaank

przeciez to jest do wyczucia ....bo kazdy penis jest inny...chodzi o wielkosc ..ksztalt...no i ...jak im bylo dobrze to nie wzdychali? nie bylo slychac ze tych oddechow jest wiecej? a Twoj maz to ich w szafie trzymal...eeee..trzeba bylo od razu napisac ze marzysz o czyms takim ....bo teraz to tylko z meza szmate zrobilas....

Gość ale pierdzielisz jak potłuczon

Gość głupoty
wprost nie wierze ze mąz mogłby cos takiego zrobic, ...nie wierze. nie realne, zrobił b ze swojej zony szmate i dziwke?? ....... :|

Gość ja mysle
ze jestes pryszczata 18 i hormony ci buzuja . W zwiazku z tym masz pojebane fantazje .