Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogolona

on chce loda... D

Polecane posty

Gość ogolona

kurde poradzcie... za kazdym razem gdy jest podchmielony chce zeby zrobic mu loda... :D Kocham dziada (on o tym nie wie), znamy sie od dwoch lat (pracujemy razem) i w sumie nie mialabym nic przeciwko gdyz strasznie mnie jara ale.... 1. Dlaczego nie ma odwagi zaproponowac mi tego gdy jest trzezwy??? 2. Czy facet pod wplywem alkoholu mowi prawde czy swiruje??? 3. Czy jesli przelamie opory nie stane sie dla niego prywatna dziwka??? 4. A moze juz nia jestem??? panowie... do dziela... :)

Gość ogolona
a jak che kupe :classic_cool:

Gość ktos7865632
a ma żonę?;] 1.nie ma bo sie krepuje twojej reakcji na zywo i nie chce zebys poczula sie urazona 2.i jedno i drugie:) 3.pewnie tak ;) 4. calkiem mozliwe :) domyslam sie, ze facet jest zonaty, wiec kazda inna kobieta bedzie dla niego dziwka :) jesli jednak nie jest zonaty ale nie oglosiliscie sie chociazby sami przed soba jako para, to nadal bedziesz dla niego dziwka okiem samca.

Gość ja koziorozec..
polecam Magnum mniam

hmmm a jestescie razem ? czy tylko sex was łaczy ? przewaznie facet mowi prawde gdy jest podchmielony,tzn m,owi to na co nie ma odwagi gdy jest trzezwy :P choc czasami zdarza się ze gdy jest pijany cos nieatrakcyjnego zdarza mu sie byc bardzo atrakcyjnym a pozniej wielu rzeczy sie załuje:P mam nadzieje ze zrozumiałas o co mi chodzi:)

Jak facet sie napije to zawsze gada prawde wg mnie. Przynajmniej ja tak mam :) zreszta na trzezwo tez ale to juz inna historia. tak jak napisalas, na trzezwo po prostu nie ma odwagi... Wcale Cie nie powinien wziasc za dziwke, a jak lubisz robic dziady to bardzo fajnie, na pewno jak ten gosc tak mowi po alkoholu to marzy o tym :)

Gość typowa skorpionica
Jednak na Twoim miejscu wybralabym Niggery. Magnum odpada.

Gość ogolona
dzieki za odpowiedz... a wiec.. nie jest zonaty... zawsze jak wypije mowi o "nas" ale jest czlowiekiem bardzo zadko mowiacym o uczuciach... i chyba musze sie zarejestrowac bo jakis podszywacz mi tu przysrywa...

Gość typowa skorpionica
ekhem, ona powiedziala, ze kocha dziada :D czyli tego faceta :D a nie robic dziady :O

wiec jezeli przyznaje sie do ciebie jedynie wtedy gdy wypije to nie rob tego! tak apropo kochaliscie sie juz czy tylko mowa o lodach bez stosunku ?

Gość typowa skorpionica
olej podszywacza. kazdy widzi, co pisze prawdziwy autor, a co podszywacz. Podszywacze sa zalosni i nikt nie traktuje serio ich wypowiedzi :P spytaj go o was gdy nie bedzie zalany :) chociaz n ie wiem, czego Ty chcesz. w kazdym razie zrob mu w koncu tego loda :O to zadna folozofia :D

Gość typowa skorpionica
hustawa :D zauwazylam :P

Gość ogolona
on kiedys proponowal zwiazek ale nie wzielam tej opcji pod uwage gdyz balam sie wtedy angazowac. i... kiedys bylo juz cos miedzy nami... i niestety dnia nastepnego gdy chcial o tym porozmawiac zaslonilam sie alkoholem i stwierdzeniem: bylo milo... :( Wiem glupia cipa jestem, moze to spowodowalo ze teraz sie tak czai... ;(

Gość ogolona
typowa skorpionica: kochana jestes... dzieki za konkretna odpowiedz... mysle ze czas przelamac opory i porozmawiac o tym z nim na trzezwo...