Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prallinka

Krew z nosa na początku 3 m-ca - czy to coś powaznego?

Polecane posty

Gość prallinka

Niby niewiele ale troszkę "kapało" zastanawia mnie czy możliwe sjest, że to przez stres /praca/ bo własnie wtedy tak się działo.

Gość najmniejsze panstwo swiata
Zrób sobie morfologię, bo krew lubi pokapywać przy braku żelaza i anemii. Jednak najprawdopodobniej wszystko spox.

moij zdaniem normalka. kiedys czytalam ze kobietom w czasie ciazy moze leciec krew bo rozszerzaja sie naczynka krwionosne i to nie jest nic niepokojacego no chyba ze to krwotoki....mi samej leciala ale w 7 msc czesto!!

nie ma sie czym martwic - tak jak mowi poprzedniczka, to jest spowodowane rozszarzaniem sie naczyn krwionosnych. Ja tez tak mialam w pierwszych 5-6 miesiacach

Witam .Proszę zrobić dzieciątkowi morfologię.Moim zdaniem jest to niedojrzałość naczynek krwinośnych.Krew może się pojawić wówczas gdy mama zbyt mocno oczyszcza nosek.Jednak proszę mnie posłuchać i zrobić tę morfologię.

U mnie w czasie ciąży, to była normalka. Prawie co dziennie mi leciała krew. I to przez większość ciąży.

Przepraszam żle przeczytałam,miałam niedawno uraz oka.Jeżeli chodzi o ciebie ,to nie ma niepokoju .Osłabienie i krew z nosa często się zdarzają u kobiet przy nadzieji.To wynik kruchości naczynek krwionośnych.Gorąco pozdrawiam.