haslanka 0 Napisano Lipiec 1, 2007 kiedy powinno sie ostatni raz kochac tak aby nie zajsc w ciaze gdy sie koczy opakowanie tabletek.. albo robi przerwe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oligoaneczka Napisano Lipiec 1, 2007 7 dni wystarczy, niektorzy sie kochaja do ostatniej tabletki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 1, 2007 umm.. ;D i to dziala;]?! -to fajnie.. boje sie jeszcze tylko o to ze gin zapisala mi harmonet;/ a laski na forum pisza ze tuja, maja zawroty itd. rzadne tab nie sa tak objechane jak te ;/ tzn. malo pozytywow;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oligoaneczka Napisano Lipiec 1, 2007 aa myslalam ze odstawiasz calkowicie. Jesli bierzesz to jestes CALY CZAS zabezpieczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Regulonka_18 Napisano Lipiec 2, 2007 wiesz jak to jest z tymi lekami - kazdy reaguje inaczej... ja biore regulon - tez bardzo malo pozytywow a ja jestem super zadowolona (przynajmniej po 1 opakowaniu) zero objawow brania czego kolwiek;);) a co do kochania sie to jestes caly czas zabezpieczona - chociaz w momencie 7-dniowej przerwy najlepiej byloby zastosowac jakies inne zabezpieczenie... np. prezerwatywke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeehhhh Napisano Lipiec 2, 2007 A po co to inne zabezpieczenie? Nie czytałaś ulotki? Bzdury piszesz. Jeśli przyjmujesz prawidłowo tabletki jesteś zapezpieczona od 1 pigułki przez całe opakowanie łącznie z przerwą. Nie wiesz co bierzesz, to nie pisz bzdur. Biorę Harmonet i jestem zadowolona. To, że ktoś inny ma problem to nie znaczy, że Twój organizm zareaguje tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Jak ja bralam Harmonet to czulam bardzo nieprzyjemne kłucie w sercu, bardzo bolesne. Zmienilam na Microgynon i wszystko przeszlo... Jestes zabezpieczona w czasie 7-dniowej przerwy, wystarczy czytac ulotke tam naprawde jest wszystko napisane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach