Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dos facetow

do doswiadczonych facetow chyba..

Polecane posty

Gość do dos facetow

mam pytanie do facetow jak to jest z wytryskiem czy przy wytrysku jest rzeczywisci duzo spermy i wydobywa sie ona pod cisnieniem ,bo chodzi o to ze moj facet ma tak ze przy "wytrysku "leci mu parekropelek tej bialej wydziliny splywaja nie ma tam wytrysku pod cisnieniemtak jak by cos z tubki lecialo dwie 3 krople tonormalne? bo sie neipokoje o neigo prosze o powazne wypowiedzi .pozdrawiam

Gość dosepdros
nie wiemjamam pod cisneiniemui duzo tego tak ze spuszczamsie na plecki czy piersi dziewczyny;)

Gość nie_całkiem_wyszło
Kilka kropelek to troche mało. Najczęściej jest tego ok. 4 ml. Ale za którymś tam razem w jedną noc napewno mniej.

Gość aliszkaptut
no doslownie kilka kroelek a do tegonie wychodzi sperma pod cisnieniem czasami on wyciskaz penisa sperme zeby wogole cos poszlo?czy cos jestnie tak?jak bylmaly mialwedrujace jadro czy to od tego?martwie sie;/;/;/

Gość aliszkaptut
Wybaczcie przejęzyczenie. To ja mam wędrujące jądro:)

Gość jojo....
wiesz,moj facet jak tryśnie to ma niezły zasięg ;)zwlaszcza za pierwszym razem. obawiam się,ze to co opisałaś może być wynikiem jakiejś patologii...na wszelki wypadek skonsultowałabym ze specjalistą... trzeba też zbadać zawartość plemników w spermie...i upewnić się,ze ze ta ilość nie wpłynie na jego płodność negatywnie...

Gość zdrowy facet zawsze ma obfity
wytrysk twój musi mieć jakiś problem a możę onanizuje się jak nie widzisz akiedy jesteś z nim to już jest wypstrykany