Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_d

plamienie

Polecane posty

Gość kasia_d

hej mam do was nastepujace pytanie. kochalam sie z facetem podczas okresu bez zabezpieczenia 2go dnia cyklu. mam dosc dlugie cykle okolo 28-33dni 10go dnia cyklu pojawily sie u mnie niewielkie plamienia (moga byc spowodowane nadzerka, ponieważ w ten czas duzo wspolzylam z moim facetem oczywiscie potem juz z prezerwatywa) nastepnie 16-17 dnia cyklu znowu wystapily u mnie plamienia. dzis jest 19 dzien cyklu i troche pobolewaja mnie piersi. co to moze byc? ciąża? nadżerka? czekam na opinie.

Gość agii8
troche za szybko chyba jak na objawy ciazy...... u mnie plamienie bylo na skutek nie pekniecia jaajeczka podczas owolucji:) ale co u Ciebie .....to najlepiej zeby to lekarz stwierdzil tym bardziej ze wspominasz o nadżerce

Gość kasia_d
tylko bardziej martwi mnie czy to 16-17 dnia to nie bylo plamienie z zagniezdzenia ..ale chyba niemozliwe zajsc w ciaze 2go dnia nawet jesli owulacja nastapila 10 prawda? bo one az tyle nie zyja.

Gość kasia_d
up;]

Gość femmef

Gość backstage34
moze jestes w ciazy?ja bedac w ciazy przez 1szy msc mialam okres,slaby,ale mialam

Gość kasia_d
nie nie moj stary okres trwal 7 dni i byl obfity wiec moze tamto krwawienie jeszcze bylo z okresu a teraz to z owulacji?