Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulka24

Angielski prosze niech ktoś sprawdzi czy jest prawidłowo

Polecane posty

Gość Ulka24

I want to job as physiotherapist but I can work as carer for old people, maid/ housemaid, cleaner I prefer a full time job. I haven't work experiences in Great Britain but I worked in Poland for half year as physiotherapist. I want to stay in GB for one year maybe longer czy można sie tak spytać: is there any job for my Jak sie spytać : czy macie dla mnie oferty pracy?

jesli piszesz ze i havent work ... i pozniej but i worked in poland..- wydaje mi sie ze tak powinno byc prawidlowo - but i have worked in poland.. is there any job for me, nie for my:)

Gość Ulka24
Dzięki :-) czyli p. perfect bo jest wyraz :pracowałam w Polsce i czy tu chodzi o ten skutek z przeszłości dla teraźniejszości?? I jeszcze to :czy macie dla mnie oferty pracy? Niby cos ucze sie angielskiego ale dalej niewiele umie

Gość Ulka24
miało byc pracowałam bez tego języka

Gość w porządku..
I would like to have a job as a physiotherapist but I can work also as a carer for old people, maid/ housemaid and a cleaner Iwould prefer a full time job. I haven't got any work experiences in Great Britain but I worked in Poland for half year as a physiotherapist. I would like to to stay in GB for a year or maybe longer. Do you have any offers for me?

Gość Ulka24
jeszcze raz dziekuje za pomoc

I would like to WORK as a physiotherapist but I can also work as a carer for old people, maid/ housemaid and a cleaner I would prefer a full time job. Although I haven\'t got any work experiences in Great Britain, I have worked in Poland for half a year as a physiotherapist. I would like to to stay in GB for a year or maybe longer. Do you have any job offers for me?

Gość maybe like this
sounds better ..... i have worked in Poland for 6 months, rather than half a year

Gość maybe like this
nie mow ze chcesz byc pol roku moze rok, to za malo, no chyba ze bedziesz tylko sprzatac, bo jesli starasz sie o cos konkretnego to lepiej nic nie pisac, przy interviev padnie to pytanie, jak dlugo chcessz pozostac w UK wtedy najlepiej mow ze 2 lata to minimum... good luck

Gość ja ja ja
valeriana - dobrze Ci sie wydaje :D

Gość myslez ze..
"I have worked in Poland for half a year as a physiotherapist"-do autorki..to ty dalej pracujesz na tym stanowisku?? bo jezeli nie to ma byc "In Poland I worked as a physiotherapist for 6 months!

Gość myslez ze..
albo "I was working in Poland for 6 months"

ale wy debile! for i since uzywa sie tylko do p.perfect! wiec nie mozezs powiedziec i worked for 6 months!! i have worked..!!

madchen - debil to ty jestes hahahha pewnie, ze mozna for uzywac z Simple Past hahhahahah dla czynnosci zakonczonej!!

I am looking for a job as a phisical therapist. I am also willing to take a job as a housekeeper for elderly. I am interested in a full time job. My experience is : six months as a phisical therapist in Poland.

Gość ja ja ja
nie piszta jak sie nie znata!!!

Gość domina86
I would like to work as a physioterapist , however do not mind working as a carer for elderly people, housemaid or a cleaner.Ideally, would like to have a full time job. I haven't worked in Great Britain but have been working as a physiotherapist in Poland for 6 months. I am planning to stay in GB for minimum a year. Do you have any job that woukld suit me? -jabym sie tak zapytala,ale mozesz tez: do you have any job for me. Poza tym,to radzialbym ci nie mowic wprost ze nie masz dosiwadczenia w anglii, chociaz i tak sie zapytaja,ale jak tak od razu to mowisz to wydaje mi sie ,ze raczej to wplywa niekorzystnie dla ciebie. i druga sparwa , radzialbym ci mowiz ze chcesz tu zostac na zawsze ,bo ci sie pododba itd. a nie ze tylko na rok,moze dluzej, bo tutaj przewaznie chce sie kogos na stale,a nie miec jednego pracowanika i myslec,ze pozniej trzeba szukac dalej. to ze im pwioesze ze chcesz zostac na stale to nie znaczy ze tak musi byc.

Gość do autorki.
ale sie usmialam ,dobre dobre!!!!!!! ;-D :-D ;-D