Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

Pomoc rozwiązac Wam problem???? Piszcie.... chetnie pomoge

Polecane posty

Gość dfdsgf
podoba mi sie facet...ale jestem niesmiala i wogole on nie zwraca na mnie uwagi......:?:? jestem coraz bardziej zdolowana..........eh

Moze sprobuj zrobic cos , zeby zwrocil na Ciebie uwage, usmiechnac sie, puscic oczko , itp. Ja tez jestem niesmiala, ale jak podobal mi sie moj chlopak to zaczelam działac. Nie ma sensu pozniej zalwoac ze czegos sie nie zrobilo. Niesmialosc zawsze mozna pokonac. Ja kiedys bylam chyba najbardziej niesmiala osoba ze szkoly... wszytsko sie zmienilo - trzeba tylko uwierzyc w siebie. A moze Ty mu sie tez podobasz i on tak samo jak ty nie wiem jak zacząc??

Gość dfdsgf
jakbym mu sie podobala to by napewno zrobil pierwszy krok....on jest smialy odwazny zawsze umie zagadac................tylko ze jak ja sie z nim widze to stoje jak trusia i nic nie mowie bo sie nie umie przelamac........a on jest wesoly i zabawny faecet i pewnie nie bedzie chcial takiej nudnej dziewczyny skoro ja nic nie gadammmmmmm

Gość dfdsgf
ale ja nie umie..:/:/ nie wiem co gadac.jak zaczac........

Gość o kuźwa ja pierdzielę
ja mam bardzo poważny problem a mianowicie co wejdę na jakiś topic to spotykam się z obrzydliwie wielką głupotą forumowiczów i ograniczeniem umysłowym. co na to poradzić???:o

Oj, na pewno dasz rade, sprobuj sie jakos przelamac. On na pewno nie wie ze sie mu podobasz. Jesli go nie znasz, to moze popros jakas kolezanke zeby Cie przedstawila, niby ze przypadkiem itd. A jesli go znasz to szukaj sytuacji, kiedy mozesz byc blisko niego. Rozmawiac mozesz o wsyztkim, nie trzevba jakos specjalnie sie przygotowywac bo wtedy sztucznie wychodzi. Zycze Ci powodzenia i nie daj sie niesmialosci bo to Twoj najwiekszy przeciwnik.!

Gość dfdsgf
no wlasnie nie wie....chce to mu jakos dac do zrozumienia.ale jak....ehh

Gość o kuźwa ja pierdzielę
dobra rada:) dzięki:) wchodzę bo lubię się pośmiać, ale niektórzy naprawdę potrafią zaskoczyć ogromem swojej głupoty:o

Pisalam Ci juz wczesniej--> jesli go nie znasz to popros jakas kolezanke zeby Cie z nim zpaoznala. Jesli znasz to pwewnie zdaza sie ze ejstes w jego towarzystwie, wiec staraj sie , kiedy to tylko mozliwe, z nim rozmaiwac, usmiechac sie. na pewno dasz rade!!! trzymam za Ciebie kciuki!