Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna ktos

Czy ja jestem za chuda?

Polecane posty

Ostatnio dokucza mi brak apetytu i bardzo mnie to martwi. Jestem młodą dziewczyną, mam 17 lat, ale w odróżnieniu od większości nie chcę się odchudzać, a każdy spadek mojej wagi bardzo mnie męczy. Mam 178cm wzrostu i ważę 54,5kg. W lepszym okresie ważyłam czasem nawet koło 57-58kg. Od małego jestem wysoka i szczupła. To nie znaczy, że nie chcialabym przytyć. Chudnę momentalnie, natomiast mam problemy z \"uzbieraniem\" paru kilo. Od jakiś dwóch tygodni tracę nieustannie na wadzę. Zrzuciłam już 3kg chociaż jem, ile mogę. Nie wiem co się dzieje. Co mam zrobić, żeby przytyć parę kilo i zachować równowagę w wadze? Żeby nie schudnąć od razu.... :( Niedługo planuję dwutygodniowy pobyt ze znajomymi nad jeziorem... Ale nie pojadę, gdy będę zbyt osłabiona, wychudzona... Może ja mam jakąś anemie? :( Fakt, mam nałogi. Lubię zapalić, czasem wypiję piwo, ale wszystko z rozumem, nic z przesadą i nigdy zamiast normalnego odżywiania się. Ale gdybym przestała palić czy to by pomogło mi przytyć? To trudne, bo palę od ponad roku, ale byłabym w stanie spróbować. Palę, bo ubię, choć wiem, że to niezdrowe. Oprócz stresu zwiazanego z końcem roku, by poprawić jeszcze średnią i dostać czerwony pasek, ostatnio się nie wysypiam, zarywam noce lub wręcz odwrotnie - przyspiam całe dnie, nie mając ochoty na nic... Mam nadzieje, że to nie jakaś choroba. Nie krzyczcie na mnie za nałogi, za mój wiek itd... Proszę tylko o zrozumienie.

Gość meska szowinistyczna świnia
reklama zakładów pogrzebowych pies na kości też poleci ;-0

Gość hmm taka twoja uroda
narazie zobaczysz ze za jakies kilka lat nabierzesz cialka tam i owdzie:-) tez tak mialam - jestem nizsza od Ciebie o 10 cm wazylam kolo 50 kg ale wygladalam dosc anorektycznie :/ nie moglam przytyc bo mialam bardzo szybka przemiane materii ... teraz (po 5 latach) przytylam 7 kg i juz jest oki:-) ew idz do lekarza 1 kontaktu i pogadaj z nim -moze zapisze Ci jakies ziola na poprawe apetytu- tu na kafe jesli jakis topic o przytyciu i tam dziewczynom udaje sie zyskac dzieki jakiemus preparatowi po kilka kg powodzenia:*