Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal mi was idiotki bardzo

LASKA KTÓRA MAM 170 CM WZWYŻ NIE MA PRAWA MIEĆ W ŁYDCE MNIEJ NIZ 37 CM

Polecane posty

Gość żal mi was idiotki bardzo

bo wtedy ma patyki a nie łydki.zrozumcie to do cholery szkieletory!!

Gość kasiuleńka z opola
zgadzam sie z tym w 100%!!!!!!!!ja mam 170 cm wzrost i 38 w łydce i mam super zgrabne nóżki.pozdro

Gość automatic
Temat: Gdy jakaś laska pisze ,że ma łydki 36 cm wy uważacie ze to nawet duzo...idiotki! 22:01 żal mi was idiotki bardzo 36 w łydce to malutko a te kretynki piszą ze nawet dużo..haha kto mnie popiera ,że mało niech tez sie wypowie bo rosnie nam pokolenie anorektyczek nastepne.. 22:08 dzizas ja pierdole zgadzam sie z autorka!gdy widze temat cencie moje wymiary ,blagam ,czy to duzo,jak w lokciu mam tyle a w łydce tyle,to rece opadaja 22:09 też sie zgadzam z autorką 22:09 fioletowa pomadka 36 w łydce to dużo! 33 jest optymalną miarą 22:10 dzizas ja pierdole a ile trzeba miec w srodkowym palcu???powiedzcie blagam!!!! 22:10 fioletowa pomadka ale generalnie takie topiki są wkurzające 22:14 też sie zgadzam z autorką 36 to duzo???buhahhaha chyba was pie**olnęło i to zdrowo. k**wa 36 w łydce to jak patyk. 22:16 automatic ja mam prawie 34 i uważam,że są masywne...mam 164 cm wzrostu. może autorka napisze jakie ma proporcje,bo coś czuję,że jest duża... 22:17 automatic no chyba,że myli łydki z udami 22:18 36 to dużo nie jakoś bardzo dużo, ale wiele kozaków w polskich sklepach niestety nie można dopiąć! 22:19 żal mi was idiotki bardzo a napisze kurde..napisze. mam 173 cm wzrostu więc same widzicie ze łydki 36 to jest bardzo mało jak na taka wysoką laske jaką jestem ja.a wy pitolicie innym laskom o podobnym wzroscie ,że to dużo.SZOK!!ja mam dokladnie 36,5 cm i mam chude patyki a nie nogi 22:21 żal mi was idiotki bardzo K**WA DZIDEWCZYNO NIE PISZ ZE 36 TO DUŻO. NIE WIDZISZ K**WA ILE MAM WZROSTU. IM DŁUZSZE NOGI TYM CHUDSZE K**WA.ZROZUM. 22:23 automatic więc zaznaczaj o jaki wzrost chodzi... ale nie sądzę żeby nawet przy takim jaki wymieniłaś,nogi wyglądały jak patyki...idiotko 22:24 jesteście chore no to kurde ciekawe, ze jak ja mam 33 cm to z kolei w większości kozaków w polskich sklepach wygladam jak kot w butach wy jesteście naprawdę pie**alnięte chude jak patyki i one uważają, ze są grube nawet prz 164 cm łydka 33 cm to nie jest dużo - chyba, ze ktoś ma za idola szkieletora 22:24 wybacz ja napisałam ze to duzo zanim ty napisałas twoj wzrost. spokojnie. nie denerwuj sie tak. faktycznie przy takim wzroscie to musisz tez mies strasznie długie stopy i im wieksze buty sie kupuje tym szerszy obwod w łydce maja (mowie o kozakach) bo jak ktos jest niski to ma przewaznie mniejszy rozmiar buta a wtedy majac 36 w łydce uwierz ze ciezko kupic kozaki. wiec jednak 36 to duzo jak dla niektorych!!!!!!!!!! a ty wez cos na uspokojenie 22:26 sonia752 A moze zastnowilybyscie sie bo niektorzy nie maja wplywu na swoja wage i mowienie okims szkiletor tak samo jest przykre jak mowienie komus ze jest grubasem 22:26 żal mi was idiotki bardzo k**wa jak mam wam wytłumaczyc inaczej ze 36 do mego wzrostu to tragedia. 22:26 no tak 33 w łydce i wzrost 164 to nie duzo, ale np wzrost 160 i łydka 36 to dużo. ja tyle mam i nosze rozmiar buta 37-38 i ciężko kupić kozaki. 22:27 no toooo ile to jest dobrze? jak na wzrostr 175?"??? 22:27 przy takim wzroscie 173 wybacz ale wcale nie masz łydek jak patyki. a chciałoby się co? 22:28 no toooo zreszta czy wzrost ma duzoo do tegooo...ktos ma 178 i w lydce 35 iii ? a 175 - 43? rottfll 22:28 automatic mnie nie boli takie pisanie o szkieletorach,głupie jest i tyle,ja wiem,że jestem szczupła,ale widzę też,że nogi mam masywne,taka uroda. 22:28 może 46 hahahahahaha... 22:29 a ile trzeba mieć w odbycie ??? 22:31 a średnica włosa jaka powinna być? włosa na głowie. 22:31 żal mi was idiotki bardzo wypie**alać mi stąd i to już .. wy szkapy zazdroscicie k**wa laskom o kształtnych łydkach.wypie**alać i to już .. 22:32 automatic liczą się proporcje całego ciała,ja mam bardzo szczupłe ręce,a nogi jakby z nieco innej bajki...36 w łydce to może być za dużo,ale może też być za mało...ale autorka widocznie tego nie wie... i nie mam w łydce 33,a prawie 34,ale jak już nadmieniłam,nie rozpaczam z tego powodu 22:34 automatic nie podam ile mam w talii (piękne wcięcie nad kształtną pupą) żeby niektóre furiatki nie dostały ataku apopleksji 22:34 Justynka_87 Ja mam 170 cm, 37 cm w łydce. Nie są grube, ale takie... konkretne. I mam problem ze znalezieniem kozaków. Kocham :* Z POZDROWIENIAMI :D

Gość kasiuleńka z opola
EJ BOZE...TRAGEDIA. JA MA TYLKO 35 I CO?ZABIC SIE MAM?

Gość a taka sobie jedna
ja mam 173 cm wzrostu i 32 cm w łydce i mam zgrabne nóżki!

Gość nie zgrabne tylko chude
jak szkielety.

Gość fioletowa pomadka
a panna, która ma 150 cm wzrostu też powinna mieć 40 cm w łydce? :O toż to kolumny Zygmunta :O

Gość o maatkoo chcialabym miec D
no wreszcie ktos normalny napisal na ten temat. Zalozylam kiedys topik piszac ze mam 170 wzrostu i lydki 36 cm i czy ktos oprocz cwiczen zna jakies sposoby zeby je pogrubic a wszyscy napisali mi ze mam grube lydki - no szok. Ale ja dalej cwicze i daze do 37-38 , bo to sa normalne nogi a nie jakies patyki!

Gość DFGFGF
POPIERAM CIE AUTORKO W 100%!!!

Gość yhymmmmmm
co nie ma prawa? a gdzie to napisali? dla Ciebie kazda ma miec tyle,bo Ty tak lubisz?bo tak powninni wszyscy wygladac? ale z Ciebie frajerka!

Gość wzruszyla mnie twoja historia
idz sie lecz autorko topiku

Gość dajcie spokojjjj
ja mam 175 cm wzrostu - w łydce 39,5 cm i mam straszne kompleksy z ich powodu. Fajnie byloby miec max 37 cm

normalnie aż sobie pójde zmierzyć ;p Mam 175 cm wzrostu i chyba za mało w łydce,bo kozaczki wszystkie są dla mnie za luźne i wyglądam jak kot w butach ;p

Gość czykkkka
no i ile masz?zmierzylas??