Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia.

duza pupa - jakie...

Polecane posty

Gość amelia.

spodnie ? :) chodzi mi o jeansy - jaki kroj bedzie odpowiedni dla "szakirowej pupy" ;) ? moze jakies linki ? Pomozcie !

Gość fioletowa pomadka
chyba biodrówki - tak kiedyś gdzieś wyczytałam :)

Gość amelia.
a co z kieszonkami? maja byc, ma nie byc ? jak tak to jaki ksztalt? chodzi mi o cos co optycznie zminiejszy pupe :)

Kieszonki optycznie powiększają.Ważna też jest wysokość na jakiej się znajdyją,nie powinny \"zjeżdzać\"na uda. :)

Gość amelia.
super :) moze jeszcze jakies rady?

Eeee... Ja raczej slyszalam o innych regulach... Ze nie spodnie biodrowki, tylko wlasnie pelne, zeby ladnie opinaly pupe, nadawaly jej ksztalt, a nie ledwo sie trzymaly jak biodrowki. A kieszenie wlasnie odwracaja uwage od rozmiaru siedzenia, jeansy bez kieszeni to zaglada!!!! Jestem tych zasad w 100% pewna. No i nogawki nie powinny byc zwezane ku dolowi, bo pupa sie wieksza wydaje jak piramida... Pozdrawiam

o,czyli z kieszeniami miałam tylko częściowo rację,ale źle wyglądają takie,które wystają poniżej pupy,to chyba skraca wizualnie nogi. :)

No raczej tak... NIc, co opada ladnie nie wyglada;p A takie kieszenie to by przykuly pupe do ziemi, jeszcze dodalyby jej kilogramow no i oczywiscie krotkie nozki...

Gość fioletowa pomadka
biodrówki bez kieszeni :) pełne spodnie tylko powiększają pupę :)

Na pewno omijaj kieszeni po bokach, na biodrach. Optymalnie Cię powiekszą. A kieszenie na pośladkach, z tego co słyszałam, są jak najbardziej w porządku dla każdego.

Gość kara.....
"Kieszonki optycznie powiększają.Ważna też jest wysokość na jakiej się znajdyją,nie powinny "zjeżdzać"na uda." - ktoś tu jest złośliwy. Kieszenie na tyłku - zmniejszają optycznie. Biodrówki - każdemu powiększą tyłek, a jak jeszcze jest co powiększać, to cóż...

nie byłam złośliwa... dużo zależy od typu kieszonek,zajrzyj pod podany link...

Wracając do mojej wypowiedzi. Oczywiście nie \'optymalnie\' a \'optycznie\' powiekszają ;) Mały błąd, ale już późno, wybaczcie ;)

Duże kieszenie z tyłu , małe poszerzają, spodnie proste lub lekko rozszerzane , ciemne , nie obcisłe, lekko luźne . Biodrówki ,ale nie za bardzo,żeby boczki nie wychodziły, ładnie wyglądają biodrowki z szerokim pasem, to ładnie podtrzymuje brzuszek i nadaje linie. Unikaj zdobien i kieszeni na wysokości bioder.