Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasdadwa

pytanie

Polecane posty

Gość sasdadwa
:-D to kto sie pomodli ze mna? nie to zebym miala cos przeciwko dzieciom, ale jeszcze nie czas...

tak tak, ja tez mowilam sobie, juz nigdy wiecej sexu bez.... (jak jesce nie bralam tabsow) hehe i tylko okres przyszedl i znow bezz i tak bylo co miesiac az tabletki zaczelam lykac :) najgrsze to bylo ze nei dalam rady spac, bo balaam sie ze wpadlam....

Gość sasdadwa
no ja tez ciagle myslalam nad tym kiedy nadejdzie okres itp, ale teraz juz na serio... celibat albo gumki ;-)

Gość sasdadwa
wiesz... prawde mowiac chcialabym miec dziecko, juz teraz... ale za duzo klopotow jest teraz... a gdyby jeszcze doszla ciaza... z jednej strony radosc z drugiej ciagle pytania co dalej...? wiem... teraz tak gadam, moglam wczesniej pomyslec... no coz...

Gość sasdadwa
oj masz racje... niewytrzymam... chociaz czasami mam tak ze moglabym nierobic tego ze 2tyg, ale jak juz mi sie zachce to kilka razy w tyg. heh.

heh moja przyjaciolka jest w 4 tc wiesz jak sie cieszy ma 21lat, nie zabezpieczala sie z chlopakiem od roku, i zaszla w ciaze, normlanie fasolka w brzusiu mieszka z nim w jej kawalerce, i tez pytania co dalej,,, ja tez bym sie zastanawiala,ale jakos to bedzie

Gość sasdadwa
jakos to bedzie... wiadomo... jakos musi byc, ale chyba lepiej byc spokojnym o przyszlosc niz zastanawiac sie co dac dziecku do jedzenia itp.

Gość sasdadwa
dzieki :-)