Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-niebieska-

Obwódki wokól oczu

Polecane posty

Od niedawna zauważyłam, że mam dziwne obwódki wokół oczu. Mają one lekko żółtawy kolor. Nie wiem co to jest. Kiedyś miałam anemie, ale wtedy obwódki było znacznie ciemniejsza i poza tym byłam blada i miałam zawroty głowy, więc anemie raczej wykluczam, chociaż. Ehh, już nie mam siły chodzić do lekarza ciągle z tym samym. Może któraś z Was coś takiego miała? i wie co to jest? Proszę o pomoc.

Gość ZOSTALAM OBRAŻONA PRZEZ WAS
ja mam takie obwódki i wygladam jak mis koala .mam je naokolo oczu i są brązowe ..tragedia..wygladam jakbym cienie miala na oczach brązowe a nie mam i nie wiem co to jest bo od dziecka tak mam :(

ZOSTALAM OBRAŻONA PRZEZ WAS => hmm, jakbyś nie miała tego od dziecka to bym Ci poradziła zrobić badania na ilość żelaza, ale skoro to masz od zawsze. A robiłaś sobie jakieś badania? albo coś takiego? i co powiedział lekarz?

Gość a mooooozzeeeee
sie nie wysypiasz? albo jakies uzywkio;p

Używki na pewno odpadają :P ale hmm, no racja ostatnio dość późno chodzę spać. A macie jakieś sposoby oprócz wysypiania się, żeby to szybciej zniknęło? bo to jest w takim razie gromadząca się limfa. Co może na to pomóc?

Gość wyniki mailam dobre zawsze..
ja sie wysypiam a mimo to mam takie cienie od zawsze brązowe:(

Gość wyniki mailam dobre zawsze..
a moze ja kurde za malo pije ..czasem pije tylko w szklaniki wody na dzien:(

Gość a mooooozzeeeee
jakies oklady? ziolka jakies zaparzyc i wokol oczek?

tylko, że mi się nie chce więcej pić i tu jest problem. Przecież nie będę się zmuszać do picia. Poza tym, kiedyś torturowali ludzi w taki sposób, wszyscy się przyznawali ;]

Hmm, np rumianek? albo jest też takie zioło świetlik, ale nie wiem czy to pomoże. Spróbować zawsze można :) a kiedy najlepiej te okłady robić? rano czy przed snem? i ile razy w ciągu dnia?

Gość KKKKJJ
JEZU WY TO MACIE OD NIEDOBORU WODY NA BANK.NAWET LEKARZ MI MOWIL ZE TAJ JEST GDY PIJE SIE MNIEJ NIZ LITR!NA DZIEN.

ale jak się zmusić do picia? ja nie umiem. piję tylko jak mi się chce, a to często nie jest

Gość a mooooozzeeeee
na wieczor chyba najlepiej,ale czesciej nie zaszkodzi ,rumianek na pewno,warto sprobowac,a picie to oddzielna kwestia,pijcie wiecej kochane! a dzieki okladom to obwodki moga sie zmniejszyc...

Gość a mooooozzeeeee
zjedz duzo slodkiego,zeby Cie mdlilo i wtedy bedziesz pila i pila albo slone=)

Gość a mooooozzeeeee
zjedz duzo slodkiego,zeby Cie mdlilo=P i wtedy bedziesz pila i pila albo slone=)

ale sól jest niezdrowa :P bo zatrzymuję wodę w organizmie. a słodkiego też wolę za dużo nie jeść, bo później założę topic \"jak schudnąć\" :D chociaż mi to na razie nie grozi :P mam za szybką przemianę materii :) przy wzroście 170 ważę zaledwie 53kg :( ale i tak przytyłam i to wielki sukces :D bo ważyłam 51 ;(

Gość a mooooozzeeeee
a tak tak...