Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika __ 23

BEZPRUDERYJNOSC, mala ankieta dla Pan

Polecane posty

Gość alusiaaaaaaaaaa
1- 27 2- 22 3- 2 4- nie 5 nie 6 NIIIEEEEEEEEEE- bleeeeeeeee 7 nie nie nie nie!!!!!! 8 5 razy... DZIENNIE :)

Lubię ankiety,ale ta jest głupia.Bezpruderyjność swoją droga,a upodobania drugą. Nie lubię analu,bo boli i nie lubię połykać,bo to niesmaczne.I o czym to świadczy?Bo napewno nie o pruderii czy jej braku.

Gość dsgkjgfjksdgkjsdgksd
1. ile masz lat 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 3. ilu mialas partnerow 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu 5. czy opalasz sie toples 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku 7. czy polykasz w oralu 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu 1.25 2. 22,5 3. 1 :classic_cool: 4. nie bo mieszkam z rodzicami, ale jak bym mieszkala sama albo z facetem to tak 5. nie, bo w ogóel się nei opalam, nie znoszę gorąca i żaru 6. w porządku jak obu stronom jest przyjemnie, sama nie próbowalam 7. tak 8. trudno powiedzieć, róznie

Gość szara sowa
1.18 2. 17 3. 1 :) 4. tak 5. nie 6. w porzadku 7. tak 8. codziennie ;)

Gość pani patolog
1. 19 2. 16 3. ok. 40-50 4. tak 5. czasem 6. wporzadku 7. taaak, mniam 8.bardzo rzadko, chyba ze nie ma przy mnie faceta ;p

Gość prasna
1. ile masz lat 19 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 18 3. ilu mialas partnerow 1 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu tak 5. czy opalasz sie toples nie( nie mam gdzie) 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku w porządku 7. czy polykasz w oralu tak 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu 6/7

Gość ta_zajebista
1.18 2.jestem dziewicą 3.seksulnych?jeden jeśli chodzi o pieszczoty 4.nago nie, ale w bieliźnie owszem 5.taak!obowiązkowo 6.tak! 7.nie! bo nie uprawiam seksu oralnego 8.BARDZO CZĘSTO ...

Gość BezpruderyjnA
1.29 2. 15 3.11 4.tak 5.nie 6. ok 7. nie 8. róznie

Gość Patryszja to ja
1. 19 2. 17, prawie 18 3. 1 4. jak jestem sama tak 5. w solarium:D 6. pbrzydliwy 7. nie 8. 4, czasem mniej

Gość Grzeczna123
1. ile masz lat - 25 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz - 24 3. ilu mialas partnerow - 1 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu - nie 5. czy opalasz sie toples - nie 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku - jeszcze nie wiem, ale chcę spróbować 7. czy polykasz w oralu - tak, z Nim zawsze 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu - hmmm, zależy jak często Go widuję

Gość oksanananana
1. ile masz lat-22 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz- 14 lat ,nie licząc tego że od 5 tego roku zycia byłam molestowana więc można też uznać że w weiku 5-6 lat 3. ilu mialas partnerow -85 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu- tak 5. czy opalasz sie toples- w Polsce nad odrą bo na plazy kiedyś mandat dostałam za to , a za granicą bez oporów 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku-lubie anal jak najbardziej 7. czy polykasz w oralu- uwielbiam połykać mniam :) zwłaszcza jak facet je ananasy lub gruszki to ma wtedy taką słodką sperme mniam 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu -mam od tego ludzi nie mastubuje się